NY KOLLEKSJON: Daisy er både modell og designer. Foto: Stella Pictures
NY KOLLEKSJON: Daisy er både modell og designer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg elsker store rumper

Modellen hevder det ikke finnes noe som er mer sexy...

SEHER.NO: Modellstjernen Daisy Lowe (21) har tatt steget fra å kun vise frem andres klær, til å snart ha en egen kolleksjon ute. Og i den anledning snakket hun ut om hva hun likte når det kommer til den kvinnelige kropp.

- Jeg elsker kvinner med store rumper og store lår. Jeg synes rett og slett det er så sexy. Selv er jeg ikke stor på noen som helst måte, men jeg har en kvinnelig form fremfor den vanlig modellstørrelsen. Derfor er jeg veldig påpasselig med det. Jeg blir minnet på det hver gang jeg er på jobb, så jeg måtte passe på at disse klærne passer til den størrelsen, sier hun ifølge Female First.

21-åringen har den siste tiden hatt et av og på-forhold med skuespilleren Matt Smith, kjent fra «Doctor Who». Men allerede én måned etter at paret ble sammen første gang, ble det slutt.

- Det er ganske forvirrende. I begynnelsen var Matt helt gal etter Daisy, og kunne ikke få nok av henne. Men da hun først begynte å like ham, ble det liksom aldri noe av, sa en kilde til The Sun.

- Alle trodde de kom til å være sammen kjempelenge, fordi det virket som om de likte hverandre veldig godt. Men Matt er en veldig avslappet person, og de er i helt forskjellige vennegjenger. Det har faktisk nesten ingen felles interesser.

Likevel har Lowe og Smith valgt å gi forholdet en ny sjanse.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble singel etter en måned