SKANDALE: 61-år gamle Ronnie Woods forhold til 19-åringen Ekaterina har fått mye oppmerksomhet i britiske medier Foto: Faksimile The Sun
SKANDALE: 61-år gamle Ronnie Woods forhold til 19-åringen Ekaterina har fått mye oppmerksomhet i britiske medier Foto: Faksimile The SunVis mer

- Jeg elsker Ronnie

19-åringen snakker for første gang ut om forholdet til den 61 år gamle Stones-gitaristen.

SEHER.NO: 11. juli ble det kjent at den gifte Rolling Stones-legenden Ronnie Wood (61) har innledet et forhold til den 19 år gamle barpiken Ekaterina Ivanova. 

Torsdag toppet det hele seg da Ekaterinas mor - Irina Ivanova (45) - hevdet at den aldrende stjernen har utnyttet datteren - som kommer fra Moskva, og som jobber på en bar.

Men det stopper ikke der: Nå snakker  den ungen piken selv for første gang ut om forholdet sitt til Stones-gitaristen. Til The Sun forteller hun at hun elsker den 61 år gamle rockeren. 

- Jeg vil aldri svikte ham. Så lenge den finnes en mulighet for at jeg og Ronnie skal bli lykkelige sammen, har jeg ikke så mye mer å si, sier hun.

Ronnie fulgte rådene han fikk fra venner og familie, og valgte å la seg innlegge på et rehabilitetssenter i England for å bli kvitt sine svært så alvorlige alkoholproblemer. Venner av Stones-stjernen forteller at han med dette også håper å redde ekteskapet med Jo (53) etter de sjokkerende avsløringene.
Men ifølge Ekaterina selv, har hun fortsatt kontakt med Ronnie - selv om han ligger innlagt.

- Jeg må snakke med ham. Livet mitt har blitt snudd opp ned av dette. Min mors helse har måttet lide, og jeg vil bare at alt det her skal forsvinne. Jeg elsker ham, og står ved hans side, sier hun.

Etter affæren med den steinrike firebarnsfaren, har den russiske 19-åringen sovet i leiligheten til en skolekamerat i Kentish Town, nord i London.

Wood og Ekaterina møttes i april på en bar i Leicester Square. Deretter overtalte han henne til å bli med til Irland - med løfte om å betale henne over 3.000 kroner dagen for å stå modell for hans malerier. Der var de sammenhengende i to uker, mens de dag og natt gjennom koste seg med vodka.

Ifølge moren håpet datteren at hun skulle tjene en formue på å bli med til Irland.

- Hun fortalte meg at han bare ville male portrettbilder av henne, men å posere naken er noe ganske annet, spør du meg. 3.000 kronet er ikke mye med tanke på at han er en rik mann, og "Katia" tok bare jobben fordi hun trengte pengene. I tillegg til at hun var oppildnet av å ha møtt ham, fortalte Irina Ivanova torsdag.
Men etter at Rolling Stones-gitaristens kone truet med å dumpe ham, dro Wood altså tilbake til London. Der ble han lagt inn til avvenning i et forsøk på å bli kvitt alkoholismen.

LES OGSÅ: - Han er veldig god i senga