IKKE PERFEKT: Jessica Biel innrømmer at hun har vanskeligheter med å holde seg til den strenge dietten. Foto: All Over Press
IKKE PERFEKT: Jessica Biel innrømmer at hun har vanskeligheter med å holde seg til den strenge dietten. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg elsker potetgull og burgere

Superstjernen innrømmer at hun ikke er perfekt...

SEHER.NO: Selv om hun har en av de mest ettertraktede kroppene i Hollywood, avslører Jessica Biel (28) at det ikke alltid er så fryktelig enkelt å holde seg til diett- og treningsrutinene.

- Jeg er ikke en perfekt person som aldri roter det til. Spise dårlig mat, ikke trene, jeg gjør begge de tingene, sier hun i et intervju med Glamour UK.

Med det viser Jessica at også hun kun er et menneske. Og spesielt er det tre ting som «Valentine's Day»-stjernen er svak for.

- Jeg elsker potetgull, pommes frites og Barney's burgere i Los Angeles med smakssatte ruglete pommes frites. Kalkun i chili er også veldig godt, men det gir meg forferdelige promper.

Men for å kompensere for at hun ikke alltid spiser like sunt, passer hun på å få med seg mest mulig trening.

- Jeg har en utrolig flink personlig trener, Jason Walsh, som jeg treffer to eller tre ganger i uken. Vi driver med mye sirkel- og styrketrening, spesielt for beina mine og ryggen min, ettersom den er veldig svak etter flere år med turn.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser de sin kjærlighet