- Jeg elsker norske menn

Anna Anka vil gjerne ha en norsk kjæreste, men hun har to betingelser...

KLAR FOR NORSK KJÆRESTE: - En kjekk ung nordmann hadde ikke vært feil nå, sier den svenske Hollywood-fruen Anna Anka som for tiden er i bitter skilsmissestrid med ektemannen Paul Anka. Foto: Scanpix
KLAR FOR NORSK KJÆRESTE: - En kjekk ung nordmann hadde ikke vært feil nå, sier den svenske Hollywood-fruen Anna Anka som for tiden er i bitter skilsmissestrid med ektemannen Paul Anka. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka har siden desember ligget i bitter skilsmisse-strid med popektemannen Paul Anka (68).

I et intervju med Se og Hør sier 38-åringen nå at hun nå er klar for en yngre kjæreste - og gjerne en nordmann.

- En kjekk ung nordmann hadde ikke vært feil nå. Jeg elsker norske menn, sier Anna til bladet.


Den frittalende blondinen hevder hun ikke er opptatt av at en ny kjæreste har velfylt bankonto, så lenge han ser bra ut.

- Så lenge en mann har så han klarer seg - og vaskebrett på magen - er jeg fornøyd. Jeg har aldri vært i Norge, så nå er det på tide jeg blir invitert over og får møtt en kjekk nordmann.


- Han skal se ut som David Beckham, det er min stil. Sportslige karer med six-pack. Ølmage er utelukket, sier hun til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Her fyrer Anna løs mot gartneren