KJEKKAS: Jakob Oftebro ble kåret til «Norges mest sexy mann» før jul, men jubler ikke av den grunn. Foto: NTB scanpix
KJEKKAS: Jakob Oftebro ble kåret til «Norges mest sexy mann» før jul, men jubler ikke av den grunn. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg elsker når vennene mine rakker ned på meg

«Norges mest sexy mann» Jakob Oftebro vil ikke miste bakkekontakten eller bli forfengelig.

SEOGHØR.NO: Etter suksessen med «Kon-Tiki», som både ble nominert til Oscar og Golden Globe, har det vært mye oppmerksomhet rundt Jakob Oftebro (27).

Tidligere i år stakk han blant annet av med en av hovedrollene i det danske krigsdramaet «1864», som både blir TV-serie og film, og mandag kveld er han klar i andre episode av krimserien «Broen 2».

I fjor ble han også kåret til «Norges mest sexy mann», en tittel Oftebro ikke er helt komfortabel med.

 – Ja, dessverre ble jeg det. Det er selvfølgelig hyggelig, men mest er det noe jeg og vennene mine har det morsomt med. Tar jeg det seriøst kan man fort bli forfengelig, og det vil jeg ikke. Derfor elsker jeg når guttegjengen min rakker ned på meg og får meg til å holde beina på jorden, forteller han i et intervju med VG.

Jakob, som er sønn av skuespilleren Nils Ole Oftebro (68), forteller også at faren ble overrasket da han valgte samme karrierevei som ham.

– Da jeg var liten var jeg veldig sjenert, og hadde ikke lyst til å stå på en scene å få masse oppmerksomhet. Jeg fikk flere tilbud om å spille sammen med fatter'n, men turte ikke, sier han til avisa.

I dag drømmer derimot 27-åringen om å få lov til å spille i et stykke med faren på Nationaltheateret.

LES OGSÅ: - Kunne fort ha kysset kongen på panna