- Jeg elsker mine 108 kilo

Nå kaster TV-stjernen klærne på trykk.

KASTER KLÆRNE: 108 kg tunge Gemma Collins nøler ikke med å stille opp i lettkledde scener i den britiske realityserien «The Only Way Is Essex». Nå stiller hun også opp helt naken i ukebladet Heat. (Bildet fra TV-serien). Foto: Fra ITV2
KASTER KLÆRNE: 108 kg tunge Gemma Collins nøler ikke med å stille opp i lettkledde scener i den britiske realityserien «The Only Way Is Essex». Nå stiller hun også opp helt naken i ukebladet Heat. (Bildet fra TV-serien). Foto: Fra ITV2 Vis mer
SEHER.NO: Sylslanke TV-kjendiser som kaster klærne i blader verden rundt er ikke noe nytt, men nå slår britiske Gemma Collins et slag også for de som har litt mer former enn gjennomsnittet.

Blondinen, som er blitt kjendis i hjemlandet takket være realityserien «The Only Way Is Essex», hevder hun er stolt av vekten sin.

- Jeg er ikke perfekt, men jeg er selvikker og føler meg vakker. Jeg elsker mine 108 kilo, sier hun til bladet Heat, ifølge Daily Mail.

Gemma innrømmer at hun ofte blir spurt om hun ikke vil slanke seg, men så langt har hun bare ledd av spørsmålene.

- Jeg føler meg sexy. Tynn er ikke noe jeg lengter etter å være. Det er flott å være slank hvis du er slank, men hvis du ikke er det, så er det greit.

Her kan du se et av de nye bildene Gemma har tatt under fotoshooten for bladet Heat (ekstern lenke).

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kiloene bare «smelter» vekk