- Jeg elsker min nye kropp!

Jessica Simpson viser seg frem i reklame for Weight Watchers.

STRÅLER: Jessica Simpson er tydelig fornøyd med sin nye kropp etter å ha samarbeidet med slankefirmaet «Weight Watchers». Foto: Fra reklamefilmen
STRÅLER: Jessica Simpson er tydelig fornøyd med sin nye kropp etter å ha samarbeidet med slankefirmaet «Weight Watchers». Foto: Fra reklamefilmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble Jessica Simpson (33) mamma for andre gang da hun fødte sønnen Ace Knute.

Sangstjernen, som tidligere har vært åpen om sin kamp mot babyvekten, har i månedene etter sin siste fødsel samarbeidet med slankegruppen Weight Watchers. Nå viser hun frem resultatet i en ny reklamefilm.

Der legger den 33 år gamle stjernen ikke skjul på at hun nå har en mye slankere figur.- Jeg elsker min nye kropp og hva den er kapabel til uansett størrelse. Men denne versjonen føles veldig bra. Min kropp, mitt liv, er hele tiden under utvikling, men jeg er godt på vei, sammen med Weight Watchers, sier popstjernen ifølge Contactmusic.com.

- Denne kroppen skapte to små fantastiske mennesker, sier Jessica i reklamefilmen og refererer til datteren Maxwell (1) og sønnen Ace (7 måneder).

Simpson uttalte seg nylig om vekttapet da hun gjestet TV-programmet «Good Morning America».

- Jeg var så usikker, og kunne ikke en gang tro at jeg veide så mye. Jeg tror aldri jeg forventet å se de tallene på vekten, avslørte popstjernen.

Simpson har jobbet hardt for å bygge et imperium de siste årene, samtidig planlegger hun ekteskap med forloveden Eric Johnson. Men Jessica innrømmer at hun har lyst til å vende tilbake til røttene og sangkarrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer