VELTRENT: Mel B. har en av Hollywoods mest veltrente kropper, og denne sixpacken kommer av at hun tar 600 sit-ups om dagen.  Foto: All Over Press
VELTRENT: Mel B. har en av Hollywoods mest veltrente kropper, og denne sixpacken kommer av at hun tar 600 sit-ups om dagen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg elsker min kvinnelige kropp

600 sit-ups om dagen får Mel B. i knallform!

SEHER.NO: Er du en av dem som har lurt på hvordan Spice Girls-stjernen Melanie Brown (33) har fått sin super-veltrente mage?

Endelig får du vite hemmeligheten!

I et ferskt intervju med Sky.com forteller nemlig popstjernen at sixpacken hennes kommer som resultat av at hun tar svimlende 600 sit-ups om dagen, skriver Aftonbladet.

- Mange spør hvordan jeg har fått magemusklene mine til å bli sånn, og hemmeligheten er rett og slett sit-ups. Jeg tar 600 sit-ups hver eneste dag, forteller Mel B.

Egentlig er hun ingen stor fan av å trene, men forteller at hun har blitt mye flinkere de siste årene.

- Jeg er ikke en person som elsker å trene. Mine råd er å sette seg egne mål og holde seg til dem. Jeg har store hofter og en stor rumpe, og jeg elsker min kvinnelige kropp! sier hun.

For tiden opptrer hun i Las Vegas med en rolle i "The Peep Show", et sexy danseshow der danserne sprader rundt i bare undertøyet.

Men det å vise seg lettkledd plager ikke veltrente Melanie.

- Når min mann så de andre danserne danse rundt med svært lite klær på, sa han at jeg måtte kle av meg mer, humrer hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Mer sexy enn noensinne?

LES OGSÅ PÅ KK: Det perfekte joggetempoet