Etter bruddryktene:

- Jeg elsker min datters kjæreste

Chris Martin får skryt av «svigermor» Melanie Griffith.

FAMILIE: Bildet til venstre er tatt av Dakota Johnson og moren Melanie Griffith på et event i Hollywood for fire år siden. Og bildet til høyre er av «Fifty Shades of Grey»-stjernen hånd i hånd med artistkjæresten Chris Martin. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Bildet til venstre er tatt av Dakota Johnson og moren Melanie Griffith på et event i Hollywood for fire år siden. Og bildet til høyre er av «Fifty Shades of Grey»-stjernen hånd i hånd med artistkjæresten Chris Martin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni meldte flere amerikanske nettsteder at forholdet mellom Dakota Johnson (29) og Chris Martin (42) hadde tatt slutt etter to år som kjærester.

Tabloidavisen Daily Star skrev at duoen hadde brutt med hverandre allerede i mai, og en kilde nær paret hevdet at Chris hadde fortalt ham at de hadde snakket om å forlove seg, men i stedet hadde gått hver til sitt.

- Det kommer som en ordentlig overraskelse på alle, sa kilden den gang.

I august ble derimot Dakota og Chris observert sammen igjen, og nye meldinger om at paret hadde funnet tilbake til hverandre skapte overskrifter i media.

Superparet er kjent for å holde en svært lav profil, og «Fifty Shades of Grey»-stjernen har kun en gang uttalt seg som forholdet til «Coldplay»-vokalisten.

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, fortalte Johnson til magasinet Tatler da hun prydet forsiden deres i fjor høst.

Holder ikke tilbake

Og mens Chris og Dakota selv har til gode å kommentere både bruddspekulasjonene og ryktene om at de skal ha funnet tilbake til hverandre igjen, overrasket skuespillerens mor, Melanie Griffith (62), med å bekrefte at de er lykkelige sammen.

- Jeg elsker min datters kjæreste. Jeg synes de er et fantastisk par, fortalte Hollywood-stjernen til People fredag.

Og dette er ikke første gang Griffith har lettet på sløret når det kommer til datterens romanse med den talentfulle artisten.

I et intervju med People i mai i fjor klarte hun heller ikke la være å skryte av Chris Martin.

- Jeg forguder ham! Men Dakota er veldig privat rundt sitt eget liv, og det respekterer jeg, uttalte hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var i oktober 2017 at det oppstod romanserykter rundt stjerneparet for aller første gang.

I april året etter fortalte en venn nær duoen til People at det var seriøst mellom dem.

- Dakota har filmet utenbys, men hun kommer tilbake til Malibu de fleste helgene for å tilbringe tid med Chris. De holder en lav profil. De går sjelden ut, men inviterer venner hjem til seg i stedet, delte kilden.

Vis mer

Beholdt vennskapet

Chris Martin var tidligere gift med Gwyneth Paltrow (46) som han har de to barna Apple (15) og Moses (13) sammen med. Det var i 2014 det ble kjent at skuespilleren og artisten skulle skilles, etter ti år som mann og kone.

Etter skilsmissen har Paltrow og Martin gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

De har blant annet dratt på flere ferier, og feiret jul sammen.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vi likevel gå hver til vårt, sto det i kunngjøringen av skilsmissen, publisert på Paltrows blogg den gang.

Paltrow er i dag lykkelig gift med «Glee»-produsent Brad Falchuk (48). De ga hverandre sine ja i september i fjor etter å ha vært kjærester i rundt tre år.

LES OGSÅ: Kylie Jenner poserer naken i Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer