Willow Smith:

- Jeg elsker menn og kvinner like mye

Kjendisdatteren deler av sitt eget privatliv i morens Facebook-show.

<strong>ÅPEN:</strong> Willow Smith er åpen for det meste når det kommer til kjærligheten. Det røper hun i morens Facebook-show. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Willow Smith er åpen for det meste når det kommer til kjærligheten. Det røper hun i morens Facebook-show. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk», har sørget for en rekke snakkiser det siste året, er det liten tvil om.

Blant annet var det der Jordyn Woods (21) valgte å fortelle sin side av saken om «trekantdramaet» mellom henne, Tristan Thompson (28) og Khloé Kardashian (34) for første gang - og også Jada har delt flere oppsiktsvekkende historier.

Senest i mai avslørte 47-åringen at hun har hatt et usunt forhold til porno, og hun har også uttalt at hun tidligere har vært avhengig av sex.

Denne gangen er det derimot datteren til Jada, Willow Smith (18), som deler av sitt eget privatliv i Facebook-talkshowet.

<strong>AVSLØRER:</strong> Willow Smith røper i morens Facebook-show at hun ikke nødvendigvis er så tradisjonell i kjærlighetslivet. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: Willow Smith røper i morens Facebook-show at hun ikke nødvendigvis er så tradisjonell i kjærlighetslivet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpen for polyamori

Under «Red Table Talk» er det stort sett Jada, Willow og Jadas mor, Adrienne Banfield-Jones (65), som samles og snakker om ulike temaer sammen med gjestene. I den nyeste episoden er samtalen fokusert på utradisjonelle forhold - der Willow avslører hva det er hun ser etter.

Da kommer det frem at 18-åringen ikke er fremmed for å ha flere partnere, og at hun synes det er interessant å utforske denne «nye» formen for kjærlighet. Blant annet snakker hun om fordelene ved å utvikle seg videre fra følelsene av usikkerhet og sjalusi som ofte følger med det å skulle holde seg til én partner. Det skriver Yahoo! News.

- Det er ikke noe frihet, det er alt basert på frykt, sier hun om monogami, og åpner for at hun personlig kunne vært interessert i å innlede et polyamorøst forhold.

SPESIELL ROLLE: I natt ble flere bilder fra den kommende Disney-filmen «Aladdin» sluppet, og endelig fikk vi se et glimt av Will Smith som ånden Genie. Vis mer

Både menn og kvinner

Ved monogami holder man seg til én partner, mens man som polyamorøs kan ha flere kjærlighetsforhold samtidig. Willow er tydelig på at hun i et potensielt polyamorøst forhold ikke ville innledet det på bakgrunn av for eksempel sex, men at hun heller ville utforsket det med tanke på å lære mer om den «emosjonelle kontakten» i et kjærlighetsforhold.

- Det er en stor forskjell på et romantisk forhold og et seksuelt forhold, fastslår kjendisdatteren.

Når det kommer til kjønn, er 18-åringen åpen for romantiske forhold til både menn og kvinner. Det kommer frem når hun blir spurt om hvordan et eventuelt polyamorøst forhold ville sett ut for henne.

- Jeg elsker menn og kvinner like mye. Så jeg ville definitivt hatt en mann og en kvinne. Med de to føler jeg at jeg kunne vært polyamorøs.

Pinlig introduksjon til sex

Som nevnt er Facebook-talkshowet kjent for å lire av seg avsløringer, og i fjor sommer kunne Willow avsløre at det var foreldrene, Jada og Will Smith (50), som introduserte henne for sex - dog muligens noe ufrivillig.

Ifølge Willow skal hun nemlig ha tatt foreldrene på fersken for noen år siden, da hun en natt våknet og gikk for å hente seg noe å drikke. Willow skal ha gått ned til kjøkkenet, for så å havne midt i det som var en intim situasjon mellom foreldrene Jada og Will.

<strong>BERØMT FAMILIE:</strong> Willow Smith er datteren til Will Smith og Jada Pinkett Smith. Her avbildet med foreldrene og halvbroren Trey Smith. Hun har også broren Jaden Smith, som ikke er med på bildet. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Willow Smith er datteren til Will Smith og Jada Pinkett Smith. Her avbildet med foreldrene og halvbroren Trey Smith. Hun har også broren Jaden Smith, som ikke er med på bildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Min introduksjon til sex var åpenbart da jeg tok deg og pappa på fersken, sa 18-åringen under talkshow-sendingen, ifølge Metro.

- Jeg gikk ned for å hente meg litt juice da jeg oppdaget dere. Jeg løp vekk og tenkte: «Herregud, dette er sykt. Hva var det jeg nettopp så?».

Mamma Jadas respons til datteren var å komme med en noe pinlig berørt latter, før hun påpekte at hun ikke kunne huske denne hendelsen.

HUMOR: Stjernen har bare hatt Instagram i halvannet år, men likevel slår han de aller fleste ned i støvlene. Her er noen av hans aller morsomste videoer. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg brøt helt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer