- Jeg elsker menn med måne

Nyforelskete Haddy N'jie synes det er strålende med menn som har lite hår.

LIKER MENN MED LITE HÅR: Haddy N'Jie sier til P4 at hun er svak for menn med måne. Foto: Andreas Fadum
LIKER MENN MED LITE HÅR: Haddy N'Jie sier til P4 at hun er svak for menn med måne. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kunne Se og Hør avsløre at NRKs Haddy N'jie (35) og tidligere Arbeiderpartiet-minister Trond Giske (47) har blitt et par.

PAR I HJERTER: Se og Hør avslørte tidligere denne måneden at Haddy N'jie har funnet lykken med Ap-toppen Trond Giske. Foto: FameFlynet
PAR I HJERTER: Se og Hør avslørte tidligere denne måneden at Haddy N'jie har funnet lykken med Ap-toppen Trond Giske. Foto: FameFlynet Vis mer
STILTE SPØRSMÅL: Astronom spurte Haddy om hva hun synes om menn med måne i P4s Radiofrokost mandag. Foto: Stella Pictures
STILTE SPØRSMÅL: Astronom spurte Haddy om hva hun synes om menn med måne i P4s Radiofrokost mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mandag morgen gjestet N'jie P4s Radiofrokost. Der snakket hun litt om hva slags menn hun liker. På spørsmål fra astronom Knut Jørgen Røed Ødegaard (48) om hva hun syntes om menn med måne, svarte hun følgende:

- Jeg elsker menn med måne. Det synes jeg er helt strålende. Jeg har så mye hår selv vet du. Det er veldig styrete med mye hår. Så lite hår synes jeg er helt strålende!Den «Sommeråpent»-aktuelle programlederen og Giske har vært venner i lang tid. Selv ønsker ikke N'jie å snakke så mye om forholdet, men svarer lattermildt på spørsmål om de to skal på ferie sammen.

- Vi får se om det blir noe kavalerbesøk til familien i sommer, sier hun til P4, og utdyper:

- Hvis det blir noe ferie jeg vil fortelle om, får dere sikkert lese det i et eller annet kulørt magasin, tror dere ikke det?

Haddy er i tillegg til å være en dyktig programleder en flink sangerinne. Hun har opptrådt mange steder rundt om i landet, og neste år har hun lyst til å spille på øya Giske.

- Jeg har vært på øya Giske! Det hadde vært gøy å spille der neste år, sier hun til radiokanalen.

LES OGSÅ: Giske og N'jie er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer