RASER: Nick Cannon raser mot medieoppslagene de siste ukene, og sier han fortsatt elsker Mariah Carey. Foto: All Over Press
RASER: Nick Cannon raser mot medieoppslagene de siste ukene, og sier han fortsatt elsker Mariah Carey. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg elsker Mariah Carey

Nick Cannon raser på Twitter etter oppslagene de siste ukene.

SEOGHØR.NO: Det har de siste ukene vært skrevet mye om bruddet mellom popstjernen Mariah Carey (44) og programlederen Nick Cannon.

TAKKNEMLIG: Cannon sier han alltid kommer til å elske Carey, fordi hun har velsignet ham med barna Monroe og Moroccan. Foto: All Over Press
TAKKNEMLIG: Cannon sier han alltid kommer til å elske Carey, fordi hun har velsignet ham med barna Monroe og Moroccan. Foto: All Over Press Vis mer
SKAL SKILLES?: E! Online skriver at Carey allerede har startet skilsmisseprosessen. Foto: All Over Press
SKAL SKILLES?: E! Online skriver at Carey allerede har startet skilsmisseprosessen. Foto: All Over Press Vis mer

Blant annet er det slått opp stort at Cannon har slaktet Carey, og uttalt at de har bodd hver for seg i flere måneder. Han skal også ha sagt at det er «trøbbel i paradis».

Nå raser Cannon mot oppslagene, som han mener er basert på usannheter. På Twitter tar han et oppgjør mot alt som er skrevet de siste ukene.

«Trøbbel i paradis? Det er det dummeste uttrykket jeg har hørt! Jeg ville aldri sagt det», skrev han.

Cannon, som sier han ikke har uttalt seg i sosiale medier over lang tid på grunn av åpenbare årsaker, skriver også at han fortsatt elsker Mariah.


«Jeg har ALDRI, og vil heller aldri komme med en uttalelse angående mitt ekteskap. Det som gjør meg mest sint er når jeg hører folk snakker dritt om Mariah. Jeg kommer alltid til å være takknemlig for at hun velsignet meg med våre barn».

«Jeg kommer alltid til å elske henne for det, og for så mye annet. Mariah er en fantastisk mor og jeg stoler på henne av hele mitt hjerte. Jeg elsker Mariah Carey, og det vil aldri forandre seg», skriver Cannon.

Samtidig skriver E! News at Carey har startet skilsmisseprosessen.

- Hun har begynt prosessen. Hun er klar, forteller en kilde til nettstedet ifølge Daily Mail.

Mariah og Nick giftet seg i 2008 og har barna Monroe og Moroccan sammen.


LES OGSÅ: Hva skal du gjøre med tatoveringen, Nick?