TREKANTDRAMA: John Terry har vært i hardt vær etter at en britisk avis søndag avslørte at han hadde vært utro med den franske undertøysmodellen Vanessa Perroncel (t.v).
TREKANTDRAMA: John Terry har vært i hardt vær etter at en britisk avis søndag avslørte at han hadde vært utro med den franske undertøysmodellen Vanessa Perroncel (t.v).Vis mer

- Jeg elsker mannen min

Fotballheltens kone tilgir sidespranget.

SEHER.NO: Toni Poole (28) brøt torsdag for første gang tausheten etter at det ble kjent at ektemannen John Terry (29) hadde vært utro mot henne.

Ifølge The Mirror, var det under en shoppingtur i Dubai at blondinen tok seg tid til å svare på noen spørsmål, og 28-åringen avslørte da at hun fremdeles elsker sin utro ektemann.

- Når det kommer til stykket, så elsker jeg ham, sa hun ifølge The Mirror.

Da det ble det kjent at Chelsea-stjernen hadde gått til sengs med den vakre undertøysmodellen Vanessa Perroncel, rømte Toni med tvillingene Georgie og Summer til ferieparadiset Dubai.

Nå antyder imidlertid blondinen at hun gir Terry en ny sjanse etter utroskapsskandalen. Dét mye på grunn av parets to barn.

- Det handler ikke bare om meg. Jeg elsker ham så mye og han er en fantastisk far. Jeg har fått så mye støtte fra venner, og når det kommer til stykket så elsker jeg ham, sier hun ifølge The Mirror.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.     

LES OGSÅ:
Synger hun om sitt eget utroskap?