Billie Eilish

- Jeg elsker kvinner så mye

Deler ærlig om sin seksuelle legning.

LETTER PÅ SLØRET: Billie forteller at hun tiltrekkes av kvinner. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB
LETTER PÅ SLØRET: Billie forteller at hun tiltrekkes av kvinner. Foto: Danny Moloshok / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Artist Billie Eilish (21) ble først kjent da hun slapp låten «Ocean eyes» som 13-åring. Siden den gang, har interessen for den unge jenta eksplodert. Men å ha medias søkelys på seg gjennom så mange år, har ikke vært så lett.

- Å være en kvinne er en evig kamp – spesielt når du er offentlig. Det er skikkelig urettferdig, sier hun i et stort intervju med Variety.

UENIGE: Hvilken farge har denne skoen? Billie Eilish' fanskare klør seg i hodet. Bilder: Billie Eilish / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Spørsmål om hvem hun dater, om hennes seksuelle legning, hvorfor hun kler seg som hun gjør, er gjentakende spørsmål. Og ikke minst hvordan kroppen hennes utvikler seg.

- Jeg har store pupper. Jeg har hatt det siden jeg var ni år gammel, og det er bare sånn jeg ser ut.

Seksualisering

Billie ble tidlig kjent for å kle seg i store, baggy klær, og da det kom ut bilder av henne i en mer tettsittende topp da hun var 16 år, fikk hun spørsmål som: «Åh, du ville jo ikke at folk skulle seksualisere deg?»

- Jeg er bare et menneske som er seksuell innimellom.

Hun fortsetter:

- Ingen bryr seg om kroppen til menn. Hvis du er muskuløs, kult. Om du ikke er det, kult. Om du er kjempetynn, greit. Om du har pappakropp, greit. Om du er lubben - elsker det! Alle er fornøyd uansett. Vet du hvorfor? Fordi kvinner er snille. Kvinner bryr seg ikke om sånt, fordi vi bryr oss om personligheten.

STJERNEMØTE: Når to verdener kolliderer, så smeller det. Slik gikk det da Kim Kardashian møtte Norges Erling Braut Haaland. Video: NTB, GQ Sports, Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Tiltrekkes av kvinner

Billie har kun vært i relasjoner med menn tidligere – i alle fall offentlig. Hun har tidligere uttalt at hun er veldig heterofil, men da hun nylig delte et bilde på Instagram, med filteret «gay & tired» begynte spekulasjonene.

Til Variety forteller hun at hun tiltrekkes av kvinner.

- Jeg har aldri følt at jeg kan relatere så mye til kvinner, og jeg har alltid trodd at kvinner ikke liker meg. Men jeg elsker kvinner så mye. Jeg elsker dem som mennesker, og er tiltrukket av dem på ordentlig.

HEMMELIGHET: Influenser og artist Nikki Exotika har blitt et kjent fjes med sine 1,4 millioner Instagram-følgere. Nå er hun aktuell i reality-programmet «90 Day Fiancé». Video: Discovery+ / Rød Løper Vis mer

Hun fortsetter:

- Jeg er tiltrukket av kvinner fysisk, men jeg finner dem også skremmende på grunn av deres skjønnhet og tilstedeværelse, sier hun.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Åpner seg om sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer