- Jeg elsker kvinner med store rumper og store lår

Daisy Lowe er «litt lesbisk»...

GLAD I JENTER: Den britiske modellen legger ikke skjul på at hun liker både gutter og jenter. Her er hun fotografert sammen med skuespillerinnen Jamie Winstone på en fest i London. Foto: All Over Press
GLAD I JENTER: Den britiske modellen legger ikke skjul på at hun liker både gutter og jenter. Her er hun fotografert sammen med skuespillerinnen Jamie Winstone på en fest i London. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Modellstjernen Daisy Lowe (22) dater for tiden «Doctor Who»-skuespilleren Matt Smith, men har ingen problemer med å innrømme at hun også liker jenter.

- Jeg synes jenter er skikkelig hotte. Jeg er vel mildt lesbisk, sier 22-åringen ifølge Female First til GQ Magazine.

Modellen - som er kjent for sine flotte kurver - sier også at hun ikke forstår hvorfor enkelte kvinner vil slanke seg radmagre.

- Kvinner er så mye vakrere når de har litt former.

Lowe har tidligere avslørt at hun setter pris store rumper.

- Jeg elsker kvinner med store rumper og store lår. Jeg synes rett og slett det er så sexy. Selv er jeg ikke stor på noen som helst måte, men jeg har en kvinnelig form fremfor den vanlig modellstørrelsen. Derfor er jeg veldig påpasselig med det. Jeg blir minnet på det hver gang jeg er på jobb, så jeg måtte passe på at disse klærne passer til den størrelsen, sa hun i fjor til Female First.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hater å være feit