REAGERER: Jennifer Love Hewitt synes det er drøyt å bli stemplet som overvektig når hun bare er en størrelse 32. Foto: All Over Press
REAGERER: Jennifer Love Hewitt synes det er drøyt å bli stemplet som overvektig når hun bare er en størrelse 32. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg elsker kroppen min

"The Ghost Whisperer"-skuespilleren reagerer på påstandene om at hun er overvektig.

SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at Hollywood-stjernen Jennifer Love Hewitt (28) har forlovet seg med kjæresten og skuespillerkollega Ross McCall.

Den søte brunetten har alltid vært flott i kroppen, men nylig ble noen uflatterende bilder av henne i bikini publisert i flere medier, og hun ble stemplet som overvektig.

Se bildene av Jennifer HER!

Nå slår skuespilleren tilbake mot påstandene på sin egen blogg.

- Jeg elsker kroppen min, og det burde alle kvinner der ute gjøre. Jeg vet hvordan jeg ser ut, og det gjør vennene og familien min også, skriver hun på hjemmesiden sin ifølge People.com.

- Nå har jeg holdt munn i lang nok tid om hvordan kvinners kropp til stadighet blir gransket. Og for å gjøre en ting klart - jeg er ikke opprørt selv, men jeg reagerer på vegne av alle jentene der ute som kjemper mot kroppsidealet.

- Bruker man størrelse 32 er man ikke feit! Og er man en størrelse 30 betyr ikke det at man er mer attraktiv enn andre... Til alle jenter som har rumpe, pupper og hofter - ta på dere en bikini og vær stolte.

Se bildene av Jennifer HER!

SE HER: Jennifers sexy reklamefilm