- Jeg elsker kroppen min

Selv om vekten bare øker og øker...

FRODIG: Kelly Clarkson har alltid vært frodig. Bildet til venstre er fra to år tilbake, mens det til høyre er tatt denne uken.
FRODIG: Kelly Clarkson har alltid vært frodig. Bildet til venstre er fra to år tilbake, mens det til høyre er tatt denne uken. Vis mer
SEHER.NO: Vektmobbingen vil ingen ende ta for den tidligere "American Idol"-vinneren Kelly Clarkson (27). Nå hevdes hun å veie mer enn hun noen gang har gjort, men sier selv hun er fornøyd med sin egen figur.

- Det har pågått i syv år nå. Det er sånn: "Ok kult, der kommer vektspøken igjen". Men jeg elsker kroppen min, og har et veldig godt forhold til den. Jeg tror ikke det kun er artister som har problemer med vekten sin, det er andre mennesker, sa hun i et radiointervju på "The Kyle and Jackie O Show" nylig.

Men det er ikke kun vekt det spekuleres i når det gjelder den populære artisten. Mange har undret seg over om 27-åringen er lesbisk.

- Disse ryktene hjelper meg ikke på date-fronten! Jeg foretrekker gutta. Jeg blir veldig smigret når jenter prøver seg på meg, og jeg synes det er sexy, men det er ikke helt min greie, sier hun.

Kelly stresser ikke med å finne seg den rette. Foreløpig går all fokus til sin egen karriere.

- Jeg er bare 27, ikke 40 og fortsatt singel. Jeg liker å være singel og jeg liker å jobbe.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg hadde løyet hvis jeg sa det var greit