VENNER: Kristian Valen og Eivind Landsverk benyttet anledningen til å forsikre de oppmøtte om at de er gode venner. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
VENNER: Kristian Valen og Eivind Landsverk benyttet anledningen til å forsikre de oppmøtte om at de er gode venner. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Jeg elsker Kristian Valen

Nå er krangelen mellom TVNorge-sjefen og Kristian Valen omsider glemt...

SEHER.NO: Mandag var det klart for premiere på Kristian Valens (34) nye serie "Valens Frokost-TV" på TVNorge, og i den anledning var det duket for premierefest på utestedet Z Clubs i Oslo der Valen dukket opp med eksen.

I helgen skrev VG at TVNorge-sjef Eivind Landsverk var rasende på Kristian Valen etter hans forrige programserie på kanalen, og kalte Valen for en "primadonna".

Kristian Valen selv, valgte mandag å benytte seg av Seher.nos debattfelt for å kommentere saken - som Seher.no siterte fra VG -  for å rette opp i eventuelle misforståelser og falske rykter.

Les Valens innlegg her.

Men nå har de to skværet opp, og under premierefesten på mandag benyttet også Landsverk anledningen til å avkrefte alle ryktene rundt uvennskapet deres.

- Jeg kan forsikre alle om at jeg ikke er sint på Valen. Jeg elsker Kristian Valen! uttalte TV Norges programsjef til alle de oppmøtte på festen.


TVNorge-sjefen forsikret også den populære komikeren om at han setter pris på talentet hans.

- Tusen takk, Kristian Valen, for at du er Norges fremste imitator - I love you, fortsatte han.

 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg ble så rasende