- Jeg elsker hvordan det får folk til å føle seg

Her gjør han det alle amerikanske TV-seere har ventet på.

ELLEVILL APPLAUS: Alfonso Ribeiros rollefigur Carlton Banks i «Fresh Prince of Bel Air» ble berømt for sin dansing til Tom Jones-låter.
ELLEVILL APPLAUS: Alfonso Ribeiros rollefigur Carlton Banks i «Fresh Prince of Bel Air» ble berømt for sin dansing til Tom Jones-låter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På 90-tallet gjorde Alfonso Ribeiro (43) stor suksess som Carlton Banks i TV-serien «Fresh Prince of Bel-Air» - den snobbete og ufrivillig morsomme fetteren til Will Smith (46).

Se video i bunnen av saken!

Carlton Banks var spesielt kjent for sin hysteriske signaturdans «The Carlton».

Da Alfonso mandag svingte seg på parketten i det amerikanske TV-programmet «Dancing With the Stars», fikk TV-seerne endelig et kjærkomment gjensyn med dansetrinnene som gjorde karakteren hans så populær.

Lenge hadde 43-åringen et anstrengt forhold til den folkekjære TV-figuren fordi han i etterkant ble satt i bås som skuespiller.

Men i dag omfavner han både Carlton Banks og den tilhørende dansen.

- Jeg elsker hvordan den får folk til å føle seg. Og jeg elsker at det faktum at folk har dette nostalgiske synet på dansen, forteller Ribeiro i introen før han går ut på dansegulvet.

- Mitt største mål denne uka er å gi Amerika det jeg føler de har spurt etter siden starten av dette showet: The Carlton.

Se den morsomme dansen her:

LES OGSÅ: Will Smith overrasket britiske TV-seere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer