Jake Gyllenhaal:

- Jeg elsker henne så mye

Åpner seg for første gang om forholdet.

MEDIESKY: I slutten av september stilte kjæresteparet Jake Gyllenhaal og Jeanne Cadieu for første gang sammen på rød løper. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
MEDIESKY: I slutten av september stilte kjæresteparet Jake Gyllenhaal og Jeanne Cadieu for første gang sammen på rød løper. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (40) har vært sammen med den franske modellen Jeanne Cadieu (25) i rundt tre år, så har de begge to holdt kortene tett til brystet når det kommer til forholdet deres.

Helt siden romanseryktene begynte å svirre i 2018 har de gjort alt for å holde seg unna rampelyset, og de har kun blitt sett et par ganger sammen i New York, og blitt fotografert ved et knippe anledninger.

Overraskelsen var derfor stor da duoen sist uke viste seg sammen på den røde løperen for første gang. Anledningen var New York-premieren av filmen «The Last Daughter» som Jakes søster Maggie Gyllenhaal (43) har regissert og produsert.

GOD STEMNING: Det var smil og latter da Jake Gyllenhaal og Jeanne Cadieu viste sin støtte til Jakes søster, Maggie Gyllenhaal, under premieren av «The Last Daughter». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
GOD STEMNING: Det var smil og latter da Jake Gyllenhaal og Jeanne Cadieu viste sin støtte til Jakes søster, Maggie Gyllenhaal, under premieren av «The Last Daughter». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

«Jeg forguder henne»

Nå tar «Brokeback Mountain»-stjernen skrittet enda lenger og letter for første gang på sløret om sine følelser for Cadieu, om drømmene han har for fremtiden med henne og om hvorfor de har prøvd å skjule forholdet for offentligheten.

Da Gyllenhaal gjestet The Howard Stern Show mandag spurte nemlig programleder Howard Stern (67) ham om han er klar til å ta på seg rollene som ektemann og far.

Vis mer

- Det er alt jeg ønsker, å være en god ektemann og far. Det er virkelig alt jeg ønsker. Og det kan jeg trygt si nå som jeg har fullført mye i karrieren min som føler jeg meg komfortabel med. Jeg tror ikke jeg kunne sagt dette tidligere, innrømmet han, skriver E! News.

Uken før Gyllenhaal og kjæresten viste seg sammen på «The Last Daughter»-premieren dukket de også opp på prisutdelingen Tony Awards, hvor skuespilleren var nominert til pris. Da lot de seg derimot ikke avbilde sammen, men 40-åringen satte stor pris på kjærestens støtte.

- Det var fint å ha henne der. Det var fantastisk, fortalte han til Stern.

Videre sa programlederen at han kunne se for seg Gyllenhaal og Cadieu som mann og kone, og derfor ville han vite om hun er «den rette».

- Dette er det lengste jeg vil gå når det kommer til å snakke om dette. Jeg elsker henne så mye. Hun er et utrolig godt menneske, skrøt han, ifølge nettstedet.

KJÆRESTER: Nå avslører realityprofilene forholdet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

«Nightcrawler»-stjernen åpnet også opp om hvorfor de har holdt en lav profil som kjærester.

- Jeg tror ikke hun er så glad i alt dette som er rundt, forklarte han med referanse til livet i rampelyset, og fortsatte:

- Og det er en av grunnene til at jeg forguder henne. Det er ikke hovedgrunnen, men en av dem. Det var fantastisk å ha henne der.

Vakte oppsikt med uttalelse

I sommer skapte Gyllenhaal overskrifter da han avslørte at han verken er fan av å dusje etter trening eller vasking generelt.

- Jeg innser mer og mer at det er mindre viktig å dusje. Jeg tror derimot ikke at gode manerer og dårlig ånde fungerer. Men jeg mener at en hel verden som ikke bader er veldig bra for huden og at vi rengjør oss selv naturlig, uttalte Gyllenhaal i et intervju med Vanity Fair.

Uttalelsen gikk ikke hus forbi, og da han dukket opp på den internasjonale filmfestivalen i Venezia tidligere denne måneden var det tydelig at hygieneavsløringen ikke var glemt.

E! News delte den gang tre bilder av Hollywood-stjernen på sin offisielle Instagram-profil, og i kommentarfeltet strømmet det inn med humoristiske utsagn fra fansen.

«Tror dere han dusjet før han tok på seg dressen?» spurte en bruker.

«Jeg klarer ikke se på ham på samme måte lenger etter dusje-kommentaren», skrev en annen.

«Jeg kan lukte ham herfra», fleipet en tredje.

Nylig forklarte han selv dusje-utsagnet på humoristisk vis.

- Jeg vet ikke hva det var. Jeg svarte på et spørsmål hvor jeg var sarkastisk og ironisk, og det har fulgt meg siden. Dessverre har jeg dusjet før jeg kom hit. Jeg er så lei meg for det, alle sammen, sa han spøkefullt, ifølge The Independent.

LES OGSÅ: Fyrstinne Charlene overrasker med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer