FRA LYKKELIGE TIDER: Lamar Odom har et inderlig ønske om at han og Khloe Kardashian skal klare å legge den vonde tiden bak seg. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Lamar Odom har et inderlig ønske om at han og Khloe Kardashian skal klare å legge den vonde tiden bak seg. Foto: REX/Broadimage/All Over PressVis mer

- Jeg elsker henne og hun vil alltid være kona mi

Til tross for at Khloé Kardashian vil skilles, nekter trøblete Lamar Odom å gi slipp på henne.

SEOGHØR.NO: I desember kom nyheten om at Khloé Kardashian (29) og basketball-proffen Lamar Odom (34) skulle skilles etter fire år som ektepar.

Forholdet raknet etter at Lamars rusmisbruk ble kjent, og idrettsstjernen skal i tillegg ha bedratt sin kone med en rekke kvinner.

Khloé forsøkte likevel å hjelpe ektemannen ut av avhengigheten, men skal til slutt ha innsett at oppgaven var for stor.

Etter en tung høst og vinter, ble Khloé forrige uke koblet til en ny kjendismann.

På nattklubben Tru gjorde hun ingen diskré entre da hun ankom arm i arm med rapperen The Game (34) tett fulgt av TV-kameraer og fotografer. På dansegulvet danset de to tett omslynget og så ut til å ha svært god kjemi.

NY MANN: Nylig fant Khloé tonen med rapperen The Game på nattklubben Tru i Los Angeles. Foto: SPW/Splash News/All Over Press
NY MANN: Nylig fant Khloé tonen med rapperen The Game på nattklubben Tru i Los Angeles. Foto: SPW/Splash News/All Over Press Vis mer

Vil fortsette ekteskapet

Nå åpner Lamar seg om bruddet, og forteller at han ikke ønsker skilsmisse, men at han fremdeles håper at Khloé vil ta ham tilbake.

- Jeg elsker henne og hun vil alltid være kona mi. Uansett hva som skjer. Vi vet ikke enda om det blir skilsmisse. Det vil tiden vise. Jeg håper at det ikke skjer, men selv om vi skilles vil hun alltid være kona mi, sier han i et intervju med UsWeekly.com.

Atleten forteller videre at å gifte seg med realitystjernen er en av de beste tingene han har gjort i livet sitt.

- Det var noen av mine aller beste år. Å være gift og å gifte seg med henne er det viktigste jeg har gjort i livet mitt - utenom å bli far.

Odom, som har tre barn fra et tidligere forhold, innrømmet også at han ikke er en perfekt person.

- Vi har alle ting vi angrer på, men vi lærer så lenge vi lever. Det er ingen i denne verden som kan si at de aldri har gjort en feil, sier han til nettstedet.

LES OGSÅ: - Kim har sprøytet fett i rumpa