Miranda Kerr om eksmannen:

- Jeg elsker henne mer enn Orlando

Supermodellen letter på sløret om det spesielle forholdet til Orlando Bloom og Katy Perry.

EN MODERNE FAMILIE: Ikke alle har et like godt forhold til sin eksmann og hans nye partner som Miranda Kerr har til Orlando Bloom og forloveden Katy Perry. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
EN MODERNE FAMILIE: Ikke alle har et like godt forhold til sin eksmann og hans nye partner som Miranda Kerr har til Orlando Bloom og forloveden Katy Perry. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble stjerneparet Katy Perry (36) og Orlando Bloom (44) foreldre sammen for første gang. Da kom nemlig datteren Daisy Dove til verden. Mens dette er «Roar»-sangerens første barn, har Bloom sønnen Flynn (10) med ekskona og supermodellen Miranda Kerr (38).

Kerr er på sin side gift på nytt med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (31) som hun har sønnene Hart (3) og Miles (1) med.

Unikt forhold

Mens mange ofte ønsker å holde seg lengst mulig unna kjærestens tidligere partnere eller eksens nye flamme, er ikke dette tilfellet når det kommer til Katy Perry og Miranda Kerr. De har nemlig utviklet et helt spesielt vennskap.

Det avslørte den tidligere Victoria's Secret-modellen nylig i podkasten «Moments with Candace Parker».

- Vi drar på ferier sammen. Vi feirer alle viktige merkedager sammen. Jeg elsker henne, fortalte Kerr, ifølge People, før hun spøkefullt la til at hun foretrekker å tilbringe tid med popstjernen enn eksmannen:

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er trygt å si at jeg elsker henne mer enn Flynns far. Nå er han som en bror for meg. Og mesteparten av tiden, en irriterende bror, sa hun og la til at Perry hjelper henne å hanskes med ham:

- Jeg er så takknemlig for at hun er her for hun tar av presset for meg.

Fant tonen med en gang

Mens Kerr og Bloom var gift fra 2010 til 2013, begynte «Ringenes Herre»-stjernen å date Perry i 2016. Året etter gikk de derimot fra hverandre en kort periode før de ble kjærester igjen i 2018, og siden den gang har gladnyhetene nærmest kommet som perler på en snor for duoen.

På valentinsdagen i 2019 gikk Bloom ned på kne og fridde, og i fjor ble de altså foreldre sammen.

I «Moments with Candace Parker»-podkasten åpnet også Miranda Kerr seg om sitt aller første møte med Katy Perry.

- Orlando inviterte meg hjem til seg like etter at han hadde begynt å date Katy, og vi fant tonen med en gang, røpet hun, ifølge People, og utdypte:

Vis mer

- Jeg så hvordan hun var med Flynn. Veldig leken, og hun prøvde ikke å være moren hans. Hun var bare vennlig og morsom, og noe mer kan man ikke be om.

Hadde egen venninnedag

Kerrs skryt av eksmannens forlovede kommer bare en måned etter at Perry delte et Instagram-innlegg av seg selv og Kerr som nøt en velvære-dag sammen.

Under innlegget, som blant annet viser en kort snutt av mødrene i en yoga-time, skrev Grammy-vinneren følgende:

«Tilbrakte #wellnesswednesday med min venninne Miranda Kerr og KORA Organics [...] Første gang jeg gjør yoga etter å ha vært gravid. La oss bare si at jeg koste meg med shavasana».

Shavasana er en yoga-stilling som ofte brukes i slutten av en treningsøkt, og innebærer at utøveren ligger flatt på ryggen nede på gulvet.

Kerr re-postet sangfuglens bilde på sin Instagram-historie med teksten: «Jeg elsker deg, Katy Perry».

Velvære-dagen ble arrangert i forbindelse med Victoria's Secret-modellens hudpleiemerke, Kora Organics. På andre videoklipp i innlegget kan man derfor se at paret sprayer rundt seg med hudpleieprodukter.

Bloom la også igjen en kommentar under bildet, og la ikke skjul på at han er glad for det gode forholdet de har.

«Dere to er de søteste. Jeg gikk glipp av all moroa», skrev han under forlovedens innlegg sammen med en hjerte-emoji og en emoji med hjerteøyne.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer