Miranda Kerr om eksmannen:

- Jeg elsker henne mer enn Orlando

Supermodellen letter på sløret om det spesielle forholdet til Orlando Bloom og Katy Perry.

EN MODERNE FAMILIE: Ikke alle har et like godt forhold til sin eksmann og hans nye partner som Miranda Kerr har til Orlando Bloom og forloveden Katy Perry. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
EN MODERNE FAMILIE: Ikke alle har et like godt forhold til sin eksmann og hans nye partner som Miranda Kerr har til Orlando Bloom og forloveden Katy Perry. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer ble stjerneparet Katy Perry (36) og Orlando Bloom (44) foreldre sammen for første gang. Da kom nemlig datteren Daisy Dove til verden. Mens dette er «Roar»-sangerens første barn, har Bloom sønnen Flynn (10) med ekskona og supermodellen Miranda Kerr (38).

Kerr er på sin side gift på nytt med Snapchat-gründeren Evan Spiegel (31) som hun har sønnene Hart (3) og Miles (1) med.

Unikt forhold

Mens mange ofte ønsker å holde seg lengst mulig unna kjærestens tidligere partnere eller eksens nye flamme, er ikke dette tilfellet når det kommer til Katy Perry og Miranda Kerr. De har nemlig utviklet et helt spesielt vennskap.

Det avslørte den tidligere Victoria's Secret-modellen nylig i podkasten «Moments with Candace Parker».

- Vi drar på ferier sammen. Vi feirer alle viktige merkedager sammen. Jeg elsker henne, fortalte Kerr, ifølge People, før hun spøkefullt la til at hun foretrekker å tilbringe tid med popstjernen enn eksmannen:

- Det er trygt å si at jeg elsker henne mer enn Flynns far. Nå er han som en bror for meg. Og mesteparten av tiden, en irriterende bror, sa hun og la til at Perry hjelper henne å hanskes med ham:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer