STERKE FØLELSER: Russell Crowe og Danielle Spencer har beholdt vennskapet etter at forholdet tok slutt. Kanskje kan det bli noe mer igjen mellom dem også... Foto: All Over Press
STERKE FØLELSER: Russell Crowe og Danielle Spencer har beholdt vennskapet etter at forholdet tok slutt. Kanskje kan det bli noe mer igjen mellom dem også... Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg elsker henne fremdeles

Russell Crowe utelukker ikke at han og kona finner tilbake til hverandre.

SEOGHØR.NO: I oktober 2012 kom nyheten om at stjerneparet Russell Crowe (50) og Danielle Spencer (45) skulle skilles etter ni år som ektepar.

De to australienske skuespillerne har klart å beholde vennskapet etter bruddet og samarbeider tett om sønnene Charles (11) og Tennyson (8).

Nå avslører «Gladiator»-kjekkasen at han fremdeles elsker sin fraseparerte kone.

- Jeg har elsket Danielle Spencer siden 1989, og det kommer aldri til å forandre seg. Noen ganger ser jeg på henne og tenker: «Hvordan gikk det galt?» Jeg vet ennå ikke svaret, for følelsene mine for henne har aldri forandret seg, forteller han til The Sunday Times, ifølge E! News.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMENSVEISET: Her er paret og barna sammen på ferie i USA i fjor sommer til tross for at de ikke lenger er sammen. Foto: All Over Press
SAMMENSVEISET: Her er paret og barna sammen på ferie i USA i fjor sommer til tross for at de ikke lenger er sammen. Foto: All Over Press Vis mer

To og et halvt år etter bruddet har eksene ennå ikke tatt ut skilsmisse, og Crowe utelukker ikke at de kan finne tilbake til hverandre.

- Når jeg forplikter meg til noe, så holder jeg meg til det, så man vet aldri, sier han.

Duoen møttes under innspillingen av filmen «The Crossing» i 1989, og hadde lenge et av-og-på forhold.

I 2001 fant de tilbake til hverandre for godt, og i 2003, 13 år etter at de traff hverandre første gang, giftet de seg på Crowes eiendom i New South Wales i Australia.

- For meg er det viktigste at barna våre ser at foreldrene deres fremdeles er en samlet enhet, at vi er venner og at det er mye følelser mellom oss, sa 50-åringen kort tid etter bruddet i 2012.

LES OGSÅ: Clooney langer ut mot Russell Crowe og Leonardo DiCaprio