Jason Oppenheim:

- Jeg elsker henne fortsatt

«Selling Sunset»-profilen åpner om tiden etter bruddet.

BRUDD: Forholdet mellom Jason Oppenheim og Chrishell Stause tok slutt. Nå snakker førstnevnte ut om den vanskelige tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Forholdet mellom Jason Oppenheim og Chrishell Stause tok slutt. Nå snakker førstnevnte ut om den vanskelige tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer at eiendomsmegler Chrishell Stause (40) og hennes sjef Jason Oppenheim (45) fra «Selling Sunset» fant lykken sammen.

De som er tilhengere av Netflix-serien vet at den omhandler livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og man får blant annet se salg av enorme luksusvillaer, dramatiske intriger og kjærlighet.

Sistnevnte hadde altså paret funnet, men det skulle imidlertid vise seg å bli en kortvarig romanse mellom Stause og Oppenheim. Etter kun fem måneder valgte nemlig duoen å gå skilte veier.

Overfor People snakker 45-åringen ut om den tøffe perioden i etterkant av bruddet, samt hva han tenker om ekskjæresten nå.

- Vanskelig tid

Bruddet var det 45-åringen som bekreftet på sin Instagram. Her delte han et bilde av paret, med en tekst over der han fortalte følgerne sine at forholdet var over.

«Mens Chrishell og jeg ikke lenger er sammen, forblir vi bestevenner og vi vil alltid elske og støtte hverandre», skrev han blant annet i innlegget.

- Det er som om du går gjennom en skilsmisse og må se på bryllupsvideoen din. Hvorfor skal du ville gjøre det? Dette har ikke vært et enkelt brudd for meg i det hele tatt - det vanskeligste uten tvil - og jeg tenker fortsatt på det, forteller Oppenheim til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer