Jason Oppenheim:

- Jeg elsker henne fortsatt

«Selling Sunset»-profilen åpner om tiden etter bruddet.

BRUDD: Forholdet mellom Jason Oppenheim og Chrishell Stause tok slutt. Nå snakker førstnevnte ut om den vanskelige tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Forholdet mellom Jason Oppenheim og Chrishell Stause tok slutt. Nå snakker førstnevnte ut om den vanskelige tiden. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det var i fjor sommer at eiendomsmegler Chrishell Stause (40) og hennes sjef Jason Oppenheim (45) fra «Selling Sunset» fant lykken sammen.

De som er tilhengere av Netflix-serien vet at den omhandler livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og man får blant annet se salg av enorme luksusvillaer, dramatiske intriger og kjærlighet.

Sistnevnte hadde altså paret funnet, men det skulle imidlertid vise seg å bli en kortvarig romanse mellom Stause og Oppenheim. Etter kun fem måneder valgte nemlig duoen å gå skilte veier.

Overfor People snakker 45-åringen ut om den tøffe perioden i etterkant av bruddet, samt hva han tenker om ekskjæresten nå.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

- Vanskelig tid

Bruddet var det 45-åringen som bekreftet på sin Instagram. Her delte han et bilde av paret, med en tekst over der han fortalte følgerne sine at forholdet var over.

«Mens Chrishell og jeg ikke lenger er sammen, forblir vi bestevenner og vi vil alltid elske og støtte hverandre», skrev han blant annet i innlegget.

- Det er som om du går gjennom en skilsmisse og må se på bryllupsvideoen din. Hvorfor skal du ville gjøre det? Dette har ikke vært et enkelt brudd for meg i det hele tatt - det vanskeligste uten tvil - og jeg tenker fortsatt på det, forteller Oppenheim til nettstedet.

Han røper også at det vil bli vanskelig å se forholdet på TV nå som de nyeste episodene slippes på streamingplattformen. TV-stjernen innrømmer også at de romantiske følelsene for Stause er vedvarende.

- Jeg har hatt veldig få seriøse forhold og på mange måter var forholdet vårt det mest seriøse. Det føltes ekte, dypt og kjærlig. Jeg elsker henne fortsatt, åpenbart, så det har vært en ekstremt vanskelig prosess for meg, forteller han.

- Gode venner

To måneder etter at nyheten kom delte også Stause noen tanker om forholdet. Her forsikret hun fansen om at tonen var god mellom det tidligere paret.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

- Jeg er veldig stolt av å si at vi fortsatt er veldig gode venner, fortalte hun i podkasten «The Adam Carolla Show», og la til:

- Det er et av de forholdene der ingen gjorde noe feil, han er en flott fyr.

Stause har også tidligere vært ærlig om grunnen til at forholdet tok slutt etter bare fem måneder overfor E! News.

- Jeg vil ha en familie, jeg vil ha et barn og det vil ikke han. Det hjelper at han er en veldig, veldig god person. Vi er fortsatt veldig nær hverandre og jeg er faktisk veldig stolt av forholdet vårt.

LES OGSÅ: Scene skaper reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer