- Jeg elsker henne fortsatt

For første gang snakker Peter Facinelli om bruddet fra Jennie Garth.

TRIST BRUDD: Peter Facinelli snakker for første gang om bruddet fra konen Jennie Garth. Sammen har de døtrene Luca, Lola og Fiona.  Foto: All Over Press
TRIST BRUDD: Peter Facinelli snakker for første gang om bruddet fra konen Jennie Garth. Sammen har de døtrene Luca, Lola og Fiona. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars kom nyheten om at den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Jennie Garth (39) og «Twilight»-skuespilleren Peter Facinelli (38) skilles etter 17 år sammen.


Det var «Twilight»-stjernen som leverte inn skilsmissesøknaden, og nå snakker han om bruddet for første gang.

- Det er veldig smertefullt å gå fra noen du har vært sammen med i 17 år og har barn med, sa han under opptak til TV-serien «Live With Kelly» ifølge
Gossipcop.

Garth har tidligere fortalt at hun ble sjokkert da Facinelli gjorde det slutt.

- Jeg satte meg imot. Jeg ønsket ikke at det skulle skje. Det tok ganske lang tid før jeg slo meg til ro med det, sier Garth ifølge nettstedet ShowbizSpy.

Paret har tre døtre sammen Luca, Lola og Fiona og er fokusert på å være best mulig foreldre for barna. Selv om Garth har beskrevet livet sitt etter bruddet som «galskap», skal de to eksene fortsatt ha et godt forhold til hverandre.

- Jen og jeg har det bra. Hun kommer alltid til å være i livet mitt og jeg elsker henne, sier han.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blogget om skilsmissen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer