Kylie Jenner:

- Jeg elsker hengepuppene mine

Kylie Jenner ble mor for andre gang for åtte måneder siden.

FORNØYD: TV-profilen føler seg fantastisk etter fødselen. Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock/NTB
FORNØYD: TV-profilen føler seg fantastisk etter fødselen. Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I februar en kom gladnyheten om at Kylie Jenner (25) og kjæresten Travis Scott (31) hadde blitt foreldre igjen.

Fra før av har stjerneduoen datteren Stormi (4).

TV-profilen avslørte kort tid etter fødselen at den lille gutten skulle hete Wolf, men litt senere forandret de imidlertid mening.

- Sønnen vår heter ikke Wolf lenger. Vi følte bare ikke at det var ham. Jeg ville bare dele dette med dere fordi jeg ser Wolf dukke opp overalt, skrev hun da i en melding på Instagram Story.

Elsker mini-kjoler

Mens foreldreparet fremdeles har til gode å fortelle hvilket navn de har valgt å gi babyen, så letter Jenner nå derimot på sløret om at hun led av en mild form for fødselsdepresjon like etter hun ble mor.

- Jeg gråt non-stop hele dagen de første tre ukene. Det var bare «baby blues» og så forsvant det på en måte. Jeg opplevde det samme med Stormi også, deler hun på «The Kardashians», ifølge TMZ.

Videre forklarer sminkemogulen at dette også førte til at hun var sengeliggende med ekstrem hodepine - før alt ble borte.

Nå, åtte måneder etter fødselen, føler tobarnsmoren seg derimot fantastisk igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer