SØSKEN: Erlend Elias røper hemmeligheten bak lillebrorens klesstil, og forteller samtidig hva han synes om «Paradise»-innsjekken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

Erlend Elias og lillebror Erik:

- Jeg elsker han som om jeg har født ham selv

TV-profilen er stolt av sin 15 år yngre bror - som for tiden er aktuell på TV3.

Publisert

(Se og Hør): Kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) er godt vant til å være i rampelyset, og var sist aktuell som en av deltakerne i «Farmen Kjendis».

Denne våren gjorde også lillebroren hans, Erik Anders Sæter (21), debut på skjermen, da han sjekket inn i årets sesong av «Paradise Hotel».

De to brødrene er nære venner, til tross for aldersforskjellen på 15 år.

- Han er jo som niesen min, sønnen min og lillebroren min på en gang. Jeg føler ikke at vi er som vanlige brødre. Nå har vi startet selskap sammen, og jobber sammen. Jeg er glad for at han setter pris på meg, for jeg elsker han som om jeg har født ham selv, sier Bragstad til Se og Hør.

Den kjente TV-profilen er ikke redd for å havne i skyggen av sin yngre bror.

- Jeg ser på familien vår som «The Kardashians», ikke sant. Nå har vi startet selskap sammen, og har mange spennende prosjekter sammen. Jeg og søsteren min skriver bok sammen, så det mangler vel bare at mamma blir med i sesong to av «Eldrebølgen», så er vi der hele gjengen, sier Erlend Elias spøkefullt.

Saken fortsetter nedenfor.

I got the looks and the brains, he got the fame🌟

Et innlegg delt av Erik Sæter (@eriksaeter)

- Nå blir det beinhard jobbing

Erik Anders Sæter har bevist at han har konkurranseinstinkt inne på «Paradise Hotel», og at han har klare mål om å havne helt til topps.

Hans berømte bror er også opptatt av at 21-åringen skal utnytte seg godt av fordelene han får ved å bli realitykjendis.

- Jeg har sagt at han ikke får være med på dette bare for å reise rundt og drikke gratis drinker i ettertid. Enten er du med for å gjøre noe ut av det, eller så driter du i det. Det er ikke en ferie! Nå er det beinhard jobbing for å få noe ut av det. Jeg håper selvfølgelig at han ikke har sex eller drikker seg full på TV, sier han.

Han er imidlertid ikke så bekymret over hvordan lillebroren vil te seg utover i sesongen.

- Man tenker liksom to ting, og det er at foreldrene dine ikke har sex, og at småsøsken ikke har sex, ler han.

Saken fortsetter under videoen:

FORELSKET: I denne utgaven av «Pærra-preik» innrømmer Newa Reza at hun fikk følelser for partner Erik Sæter. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://www.youtube.com/watch?v=5pAQfk99srA Vis mer

- Begge kan være litt «bitchy»

Da Se og Hør møtte Erik Anders i Mexico før han sjekket inn på «Paradise Hotel» i starten av januar, fortalte han at de to brødrene er svært forskjellige.

De har samme mor, men forskjellige fedre. Det er imidlertid flere forskjeller mellom dem enn kun utseendemessige.

- Vi har til felles at begge har veldig mye sinne. Begge kan være litt «bitchy», sa han og fortsatte:

- Men vi har ganske forskjellige interesser, blant annet. Han liker sminke, er stylist og er homofil, mens jeg liker trening, fotball og damer. Og vi er ganske forskjellige når det gjelder interessen for politikk, for eksempel. Han er jo ikke så veldig engasjert, men vi er ofte enige. Men det er ofte jeg som må forklare hva vi skal være enige om.

Saken fortsetter nedenfor.

STATSMINISTER FOR EN DAG: På premierefesten til «Paradise Hotel» måtte deltakerne svare på hva de ville gjort dersom dersom de var statsminister for en dag. Deltakerne hadde prioriteringene klare. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

Han forklarte også at de to brødrene er svært nære, og at han ofte overnatter hos broren sin i Oslo.

- Vi er veldig mye nærmere enn hva alderen skulle tilsi. Jeg bodde vel hos ham i Oslo ni helger på rad i høst. Jeg har blitt gammel nok til at vi kan snakke om ordentlige ting, og er støttespillere for hverandre. Men det er klart at vi krangler vi også, som søsken flest, sa han.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Mistet faren sin seks måneder før hun sjekket inn på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer