Camila Cabello om Shawn Mendes:

- Jeg elsker ham

Bekrefter endelig det «alle» har visst i lang tid.

FORELSKET: En god stund har sangstjernene Shawn Mendes og Camila Cabello blitt avbildet i typiske kjæreste-situasjoner, men først nå innrømmer Cabello at de faktisk er et par. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: En god stund har sangstjernene Shawn Mendes og Camila Cabello blitt avbildet i typiske kjæreste-situasjoner, men først nå innrømmer Cabello at de faktisk er et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I sommer oppstod det romanserykter rundt artistene Shawn Mendes (21) og Camila Cabello (22) etter at de ved flere anledninger ble sett i hete omfavnelser med hverandre.

Duoen holdt lenge tett om hva som foregikk mellom dem, og i midten av juli gikk også Mendes ut og avkreftet at de datet, ifølge Aftonbladet.

Men så, tidligere denne måneden, fikk pipa plutselig en annen låt. Da snudde nemlig «Treat You Better»-stjernen på flisa og innrømmet, men uten å nevne Cabello ved navn, at han har fått seg kjæreste.

Dette gjorde han i en video som ble delt på Twitter, der en fan stiller ham følgende spørsmål:

- Du har sagt at du aldri har vært forelsket. Har det endret seg nylig?

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i dette forholdet! Det er en annen person involvert også. Jeg kan ikke si hva jeg føler... For det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du?

Ønsker å verne om forholdet

Nå kan det virke som om Mendes og Cabello har tatt seg en prat om forholdet, for til magasinet Elle bekrefter nemlig den vakre sangfuglen at det har oppstått følelser mellom dem.

- Folk kan få lov til å spekulere, men samtidig så kommer vi til å leve våre egne liv, nyte det og falle for hverandre som om ingen andre ser på, forteller hun i et intervju med bladet.

Videre forklarer Camila at grunnen til at hun ikke ønsker å involvere alle i kjærlighetslivet sitt, er fordi hun ønsker at dette skal være noe som kun de to deler.

- Det er derfor jeg snakker så lite om det. For jeg ønsker å beskytte forholdet, sier hun.

Deretter gjør sangfuglen mer eller mindre akkurat det motsatte av hva hun nettopp ga uttrykk for. Hun forteller nemlig hva hun virkelig føler for Shawn.

- Jeg mener, jeg elsker ham. Vi har alltid hatt et bånd; Vi har det så utrolig bra sammen, innrømmer hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

thank you @elleusa ❤️

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Gamle venner

Det nyforelskede paret har kjent hverandre en årrekke, og også tidligere har det svirret romanserykter rundt dem.

Da duoen ga ut låten «Señorita» sammen i juni dukket ryktene raskt opp igjen.

I et intervju med Clash Magazine samme måned, delte Cabello åpenhjertig om relasjonen til den ettertraktede sangeren. Intervjuet ble gjort i anledning musikksamarbeidet mellom dem, men temaet skiftet raskt i retning mot forholdet de har til hverandre.

- Jeg har aldri hatt mange venner. Jeg har alltid bare hatt noen få mennesker i livet mitt som jeg stoler på. Jeg føler det er så sjeldent at man møter noen i bransjen som er av god kvalitet, og jeg føler Shawn er den personen for meg.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Videre fortalte 22-åringen at hun stoler på Mendes, og at hun setter pris på at han er «normal» og «jordnær».

- Jeg tror faktisk at jeg har kjent ham lengre enn noen andre i musikkindustrien. Vi har vært i livene til hverandre i fire eller fem år og det har vært fantastisk å vokse sammen. Det er faktisk en vakker ting å vite at dette mennesket alltid vil være i livet mitt, vi kommer alltid til å være glad i hverandre, fortsatte hun.

Kort tid etterpå ble de to til stadighet observert tett omslynget, og til tross for at det dukket opp flere bilder av dem vandrende hånd i hånd eller til og med kyssende, nektet de å bekrefte at de var blitt kjærester.

- Shawn og Camila startet med å bare være venner. Noe de har vært i en årrekke. Men jo mer tid de har tilbrakt sammen, jo mer følelser har oppstått mellom dem, fortalte en kilde til Us Weekly i august, ifølge Daily Mail.

- Det utviklet seg raskt til en morsom sommerflørt-situasjon. Men nå holder det på å bli mye mer seriøst, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: Helene Olafsen og kjæresten venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer