- Jeg elsker ham uansett

Aksel Hennie spiller en brutal voldsmann i «90 minutter», men Tone ser bare mannen hun er glad i.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I filmen «90 minutter» spiller Aksel Hennie (36) en brutal konemishandler. Det alvorlige temaet har også blitt flittig diskutert hjemme hos Aksel og kjæresten Tone Damli (24). 

- Han er flink til å skille mellom jobb og privat, men jeg blir jo en del av prosessen. Han prøvde å legge fra seg rollen, men jeg får høre om det, og så deler vi tankene våre, sier Tone til Seoghør.no. 

I filmen går Hennie løs på Kaia Varjord, som synes det var tøft å spille inn de dramatisk scenene. 
Hennie forteller at han tok med seg mange inntrykk og følelser rundt voldstemaet hjem når arbeidsdagen var over.  

- Det som skjer i en slik periode er at man blir opptatt av tematikken. Samtalen i hjemmet handler om det. Vi prater om det og blir farget av stemningene vi føler. Forhåpentligvis får vi belyst et tema som er superviktig.  
 
Onsdag kveld var Tone og Aksel og en rekke andre kjendiser tilstede da filmen hadde premiere på Klingenberg kino i Oslo. Damli hadde på forhånd sett filmen og opplevde Aksels rollefigur som helt jævlig, men synes kjærestens prestasjoner var fantastisk.  
 
- Jeg synes han gjør en helt sinnssyk rolle. Han er vanvittig dyktig. Han har en helt jævlig karakter, men jeg elsker ham uansett, skryter Tone.  
 

I juni gikk Hennie ned på kne og fridde til sin vakre kjæreste, og stjerneparet planlegger bryllup sommeren 2013.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var vanskelig å legge bak seg  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer