Jessica Biel:

- Jeg elsker ham, men jeg vet ikke om jeg liker ham

Hollywood-stjernen innrømmer at sønnen er i en vanskelig alder.

KOSTE SEG PÅ FEST: Skuespiller-duoen Jessica Biel og Justin Timberlake hadde barnefri under Oscar-utdelingen natt til mandag. Her fra etterfesten til Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix.
KOSTE SEG PÅ FEST: Skuespiller-duoen Jessica Biel og Justin Timberlake hadde barnefri under Oscar-utdelingen natt til mandag. Her fra etterfesten til Vanity Fair. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Våren 2015 jublet skuespiller-paret Jessica Biel (34) og Justin Timberlake (36) av lykke da de ønsket sønnen, Silas (22 mnd), velkommen til verden.

RØD LØPER: Justin kalte Jessica for sin egen Oscar-statuett ettersom hun var kledd i gull fra topp til tå. Foto: NTB Scanpix.
RØD LØPER: Justin kalte Jessica for sin egen Oscar-statuett ettersom hun var kledd i gull fra topp til tå. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Noen måneder senere åpnet popstjernen seg om farsrollen.

- Det er den mest vanvittig fantastiske, vidunderlige og utrolige tingen som noensinne kan skje med deg, fortalte Timberlake til Jimmy Fallon.

Natt til mandag hadde duoen fått barnevakt slik at de kunne dra på den stjernespekkede Oscar-utdelingen i Los Angeles. Og det var Justin som åpnet hele showet med å fremføre låta «Can't Stop the Feeling» fra animasjonsfilmen «Trolls».

På vei inn til prisutdelingen avslørte foreldreparet at sønnen ikke er så lett å ha med å gjøre for tiden.

- Han vil ikke at vi skifter bleie på ham. Han har kommet i trassalderen litt for tidlig, så vi håper derfor han blir ferdig med den litt tidligere også, fortalte Justin til Entertainment Tonight, ifølge ContactMusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Jessica Biel kunne ikke annet enn å si seg enig med ektemannen.

- Det går helt fantastisk med ham, men ofte tenker jeg: «Jeg elsker deg, men jeg vet ikke om jeg liker deg», innrømmet hun.

- Det er noen stunder hvor vi tenker at dette er skikkelig hardt, og det føles som om vi ikke har peiling på hva vi driver med, la Justin til, ifølge nettstedet.

Skryter av kona

Stjerneparet giftet seg i oktober 2012 i en romantisk seremoni i Sør-Italia, og fem år senere er de like forelsket.

På spørsmål om Justin hadde hjulpet kona å plukke ut gull-kjolen fra KaufmanFranco, svarte han følgende:

- Jeg bare beundret henne. Da vi var på vei hit nå, sa jeg: «Jeg har vunnet. Alle andre kan dra hjem igjen. Jeg har allerede min egen gull-statuett», smilte han.

Til Halloween kledde hele familien seg opp som karakterer fra Timberlakes film «Trolls»:

Happy Halloween from Poppy, Branch and lil Branch. We be Trollin'...

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

LES OGSÅ: Chrissy Teigen sovnet under Oscar-utdelingen