- Jeg elsker ham fremdeles inderlig

Katy Perry klarer ikke å legge John Mayer bak seg.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Katy Perry og John Mayer har hatt vanskelig for å gjøre det ordentlig slutt med hverandre, og sangfuglen innrømmer at hun fremdeles har sterke følelser for ham. Foto: All Over Press
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Katy Perry og John Mayer har hatt vanskelig for å gjøre det ordentlig slutt med hverandre, og sangfuglen innrømmer at hun fremdeles har sterke følelser for ham. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Nylig avslørte Katy Perry (28) at hun ikke har snakket med eksmannen Russel Brand (38) siden han dumpet henne via en teksmelding i 2011.

Kort tid etter den bitre skilsmissen innledet popstjernen en het romanse med skjørtejegeren John Mayer (35). Duoen har hatt et av-og-på forhold i rundt ett år, og selv om Katy bekrefter til Vogue magazine at det nå er slutt mellom dem, innrømmer hun samtidig at hun fremdeles har sterke følelser for Mayer.

- Jeg elsket ham inderlig. Jeg elsker ham fremdeles inderlig, avslører hun.

Likevel sier hun at kjærligheten deres var dømt til å gå i stykker, og at Mayer har en mørk side.

- Alt jeg kan si om forholdet er at han har et vakkert sinn. Et vakkert sinn og en plaget sjel. Jeg må finne ut hvorfor jeg alltid tiltrekkes av slike skadede fugler.

Sist uke begynte ryktene å svirre om at det skal ha oppstått romantiske følelser mellom Perry og den nysingle «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson (27). Dette skal ikke ha falt i god jord hos eksen hans Kristin Stewart.
LES OGSÅ: - Mamma takker gud hver dag for skilsmissen min