- Jeg elsker fortsatt Maria

To år etter utroskapsskandalen håper actionhelten fremdeles at han kan vinne tilbake sin fraseparerte kone.

VIL LEGGE DET VONDE BAK SEG: Californias tidligere guvenør Arnold Schwarzenegger håper at Maria Shriver vil tilgi ham for utroskapen. Foto: All Over Press
VIL LEGGE DET VONDE BAK SEG: Californias tidligere guvenør Arnold Schwarzenegger håper at Maria Shriver vil tilgi ham for utroskapen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mai 2011 kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernen Arnold Schwarzenegger (65) hadde vært utro mot kona Maria Shriver (57) med familiens husholderske, Mildred «Patty» Baena.

Affæren resulterte i sønnen Joseph (15), som er jevnaldrende med Arnold og Marias yngste sønn Christopher, men Arnold holdt sitt utenomekteskapelige barn hemmelig for kona i alle år.

Sjokkoppslagene rystet Hollywood, og etter 25 års ekteskap søkte Maria om skilsmisse kort tid før avsløringen ble kjent for offentligheten.

Paret har vært separerte siden den gang, selv om de blant annet har feiret jul sammen som en familie med sine fire barn. Nå røper Schwarzenegger at han ikke har gitt opp håpet om å bli en ordentlig familie igjen.

- Det er ingen pågående krig mellom oss. Jeg håper ennå at vi kan finne tilbake til hverandre. Jeg elsker Maria fremdeles, sier han til den tyske avisa Bild.LES OGSÅ: Hopper over hele affæren i selvbiografien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer