<strong>VENTER FORTSATT:</strong> Monica Lewinsky har vært på date med flere menn etter Clinton-skandalen, men ingen av dem når opp mot ekspresidenten.  Foto: All Over Press
VENTER FORTSATT: Monica Lewinsky har vært på date med flere menn etter Clinton-skandalen, men ingen av dem når opp mot ekspresidenten. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg elsker fortsatt Bill

15 år etter skandaleforholdet, har Monica Lewinsky fortsatt følelser for Bill Clinton.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Monica Lewinsky (37) ble nylig avbildet med en annen mann, da hun forlot Mr. Chow-restauranten i Beverly Hills. Men ifølge venner av den tidligere praktikanten i Det hvite hus, har hun ikke funnet seg en ny mann. Og grunnen til at hun verken har mann eller barn 15 år etter skandalen med presidenten, er at hun fortsatt elsker Bill Clinton.

- Monica har fortsatt ikke kommet over Bill, og ville tatt ham tilbake på sekundet. Hun fortalte meg at «det vil aldri komme en annen mann i mitt liv som kan gjøre meg så lykkelig, som han gjorde», sier en venn av Lewinsky til National Enquirer.

- Hun har datet noen karer etter skandalen i Det hvite hus, men hun har aldri fått Bill ut av hjertet, sier vennen.

Ifølge kilden er Lewinsky overbevist om at Clinton brydde seg like mye om henne, som hun brydde seg om ham, og at han fortsatt gjør det. Monica Lewinsky jobbet i Det hvite hus fra 1995 til 1996, og det er da hun skal ha hatt et «upassende forhold» til Clinton.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Derfor var Bill Clinton utro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer