<strong>ENDRET MENING:</strong> Kim Kardashian West har drastisk endret mening om søsterens ekskjæreste. Det beviser hun en gang for alle. Foto: NTB scanpix
ENDRET MENING: Kim Kardashian West har drastisk endret mening om søsterens ekskjæreste. Det beviser hun en gang for alle. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian West:

- Jeg elsker faktisk Tristan nå

Realitystjernen virker å ha endret mening om søsterens ekskjæreste.

Publisert

Det er et år siden Khloé Kardashian (35) endte forholdet sitt til basketballspilleren Tristan Thompson (29), etter at han var utro mot henne med Jordyn Woods (22) - den tidligere bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (22).

På tidspunktet hadde hun allerede valgt å tilgi han etter flere affærer året før, men dette ble altså dråpen for 35-åringen.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Selv om ekskjæresten har gjort livet til Khloé svært vanskelig til tider, har hun klart å beholde en god relasjon til han, for datteren Trues (2) skyld. En som derimot har vært rasende mot Tristan, og til tider har virket å avsky han, er hennes storesøster Kim Kardashian West (39).

Nå kan det imidlertid se ut til at også hun har valgt å legge ned stridsøksen.

Inviterte på middag

Den 18. sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» ruller nå på skjermene, og nok en gang leverer Kardashian-familien drama, intriger og kontroverser. Allerede i første episode blir fansen tatt på sengen, da Kim velger å invitere Tristan på middag sammen med noen venner.

- Så, noen kommer for å spise middag sammen med oss. Tristan skal spise med oss, forteller Kim da hun ankommer middagen.

Nyheten får naturligvis vennene rundt bordet til å heve øyenbrynene.

- Tuller du?, spør Jonathan Cheban (46), en av de som allerede sitter rundt bordet.

- Nei, jeg er dødsseriøs. Tristan er Trues pappa, så uansett hva som har skjedd, så er han knyttet til oss livet ut, vi kan ikke forandre det, svarer Kim.

39-åringen har tidligere ikke lagt skjul på følelsene sine rundt ekssvogeren, og har flere ganger uttrykt sin avsky mot Tristan og hans handlinger, både i familiens eget realityprogram, men også i intervjuer.

- Elsker Tristan

Derfor er det kanskje ikke så rart at noen blir overrasket når de nå får se en ny side av Kim og Tristans vennskap. At Kim har lagt stridsøksen til side beviste hun også på Twitter nylig, da hun svarte fans i anledning sesongpremieren.

- Alle spøker til side, jeg elsker hvordan Kim Kardashian forsøker å beholde freden mellom henne og Tristan. Voksent, skriver en fan av realityprogrammet på Twitter.

Til det kom Kim med et noe oppsiktsvekkende svar:

- Jeg ELSKER faktisk Tristan nå som en bror, på ekte! Vi har virkelig knyttet bånd og jobbet oss gjennom problemene våre og jeg elsker ham.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Også Khloé selv har kommentert sesongens første episode. Hun har for tiden isolert seg selv i hjemmet sitt i Calabasas utenfor Los Angeles, sammen med datteren og Tristan. På Twitter ga hun blant annet uttrykk for at Tristan og Kims middag var «den mest ukomfortable middagen noensinne».

Hun kunne også røpe at hun så episoden sammen med ekskjæresten.

- Jeg elsker at Tristan ser premieren med meg, og han får nå vite hva de sier når han ikke er til stede, pinlig!, skrev Khloé.

Anklaget for å bue

Tidligere i år ble det vist et klipp fra realityprogrammets nye sesong, der man fikk se Kim og Khloé gå gjennom nyhetsartikler som hevdet at førstnevnte buet på Tristan under en basketballkamp.

Kim og ektemannen, Kanye West (42), gjestet nemlig en kamp mellom Cleveland Cavaliers, Tristans lag, og Los Angeles Lakers tidligere i år, der flere hevdet å ha observert Kim rope nedsettende kommentarer og bue mot søsterens eks.

I klippet slår hun imidlertid tilbake mot ryktene, og avslår at hun kom med nedsettende kommentarer i retning Tristan.

<strong>TILSKUER:</strong> Kim ble observert mens hun tilsynelatende buet på søsterens eks. Her er hun avbildet ved siden av ektemannen Kanye West og Courteney Cox, kjent fra «Friends». Foto: NTB Scanpix
TILSKUER: Kim ble observert mens hun tilsynelatende buet på søsterens eks. Her er hun avbildet ved siden av ektemannen Kanye West og Courteney Cox, kjent fra «Friends». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg bare hatet alle artiklene som hevdet at «Kim buet på Tristan». Jeg sto jo egentlig der og sa «Heia Tristan, heia!», sier Kim om den mye omtalte kampen, ifølge People.

Khloé - på sin side - opplevde det skuffende å få vite at folk trodde Kim så på kampen utelukkende med en intensjon om å såre eksen hennes.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

- Det er sprøtt at denne er verden er så syk at de tror at du og ektemannen din ville gått på en kamp med vilje med en intensjon om å bue på Trues pappa. De ville mye heller tro på noen ekle, overdrevne okser, enn sannheten. Ja, vi er i familie, og vi støtter ham, det er spennende, raste Kim videre.

LES OGSÅ: Viser frem babyen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer