Kim Kardashian West:

- Jeg elsker faktisk Tristan nå

Realitystjernen virker å ha endret mening om søsterens ekskjæreste.

ENDRET MENING: Kim Kardashian West har drastisk endret mening om søsterens ekskjæreste. Det beviser hun en gang for alle. Foto: NTB scanpix
ENDRET MENING: Kim Kardashian West har drastisk endret mening om søsterens ekskjæreste. Det beviser hun en gang for alle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er et år siden Khloé Kardashian (35) endte forholdet sitt til basketballspilleren Tristan Thompson (29), etter at han var utro mot henne med Jordyn Woods (22) - den tidligere bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (22).

På tidspunktet hadde hun allerede valgt å tilgi han etter flere affærer året før, men dette ble altså dråpen for 35-åringen.

Selv om ekskjæresten har gjort livet til Khloé svært vanskelig til tider, har hun klart å beholde en god relasjon til han, for datteren Trues (2) skyld. En som derimot har vært rasende mot Tristan, og til tider har virket å avsky han, er hennes storesøster Kim Kardashian West (39).

Nå kan det imidlertid se ut til at også hun har valgt å legge ned stridsøksen.

Inviterte på middag

Den 18. sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» ruller nå på skjermene, og nok en gang leverer Kardashian-familien drama, intriger og kontroverser. Allerede i første episode blir fansen tatt på sengen, da Kim velger å invitere Tristan på middag sammen med noen venner.

- Så, noen kommer for å spise middag sammen med oss. Tristan skal spise med oss, forteller Kim da hun ankommer middagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer