Renée Zellweger og Ant Anstead:

- Jeg elsker dette nye forholdet

Nå er de «Instagram-offisielle».

FORELSKET: Forholdet mellom Renée Zellweger og Ant Anstead ser ut til å bli stadig mer seriøst. Mark Von Holden/Invision/AP/Can Nguyen/REX/NTB
FORELSKET: Forholdet mellom Renée Zellweger og Ant Anstead ser ut til å bli stadig mer seriøst. Mark Von Holden/Invision/AP/Can Nguyen/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to måneder siden kom nyheten om at Renée Zellweger (52) hadde begynt å date den ti år yngre programlederen Ant Anstead (42), kjent fra blant annet «Wheeler Dealers».

Romansen fikk stor oppmerksomhet ettersom Anstead bare tre dager tidligere hadde fått fullført skilsmissen med ekskona, «Flip or Flop»-stjernen Christina Haak (38).

«Blekket har knapt tørket på Ant Anstead og Christina Haaks skilsmisse-papirer før han har gått videre med den berømte Hollywood-stjernen Renée Zellweger», skrev blant annet TMZ.

Holdt forholdet hemmelig

Zellweger og Anstead traff hverandre da de jobbet sammen på settet til hans nye Discovery+ serie «Celebrity IOU: Joyride» og søt musikk skal ha oppstått.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 22.10.2014 - LEVER ANNERLEDES: Mandag viste Renee Zellweger seg på den røde løperen under «Elle»-fest, og stjerna har i ettertid fått mye oppmerksomhet for sitt endrede utseende. Nå forklarer hun hvorfor hun ser annerledes ut. Video: AP Vis mer

I starten holdt duoen romansen skjult, men etter å ha blitt avbildet sammen ved flere anledninger den siste tiden, innrømmet Anstead tidligere denne måneden at forholdet ikke er helt nytt.

- Alle vet at Renée og jeg har kommet tett innpå hverandre. Vi holdt det hemmelig en stund, men dessverre ble det tatt noen bilder av oss som ble publisert, fortalte han da på E! News' «Daily Pop», ifølge People.

Videre sa tv-profilen at det var «en ekte glede» å jobbe med den Oscar-vinnende skuespilleren på showet hans «Celebrity IOU: Joyride».

Denne uka tok turtelduene forholdet ett skritt videre da Anstead delte et bilde av både seg selv og Zellweger på sin Instagram-profil.

Anledningen for postingen av innlegget var riktignok for å promotere det nye showet hans «Celebrity IOU: Joyride», som hadde premiere mandag, og Ansteds kollega Cristy Lee, stiller også sammen med det nye kjæresteparet i bildet.

Men 42-åringen sparte ikke på godord om Zellweger i bildeteksten:

«Endelig er den her... Første episode av #CelebrityIOUJoyride er tilgjengelig på Discovery+ mandag 23. august!!» skriver programlederen før han introduserer sin nye flamme som første gjest i showet:

«Det er den utrolig magiske Renée Zellweger».

Og i kommentarfeltet strømmet det både på med gratulasjoner til premieren og det nye kjærlighetsforholdet.

«Dere to ser perfekte ut sammen! Hun er rett og slett nydelig», mener en bruker.

«Jeg er så glad på dine og Renées vegne. Dere er så like. Begge er to skinnende stjerner i denne verden!», deler en annen.

«Helt seriøst, jeg elsker dette nye forholdet. Ønsker dere masse lykke!»

«Omg!!! Hjertet mitt sprekker! Elsker dere! Håper dere alltid forblir lykkelige sammen», skriver enda en.

«Det gjør meg glad å se deg glad. Øynene dine glitrer!» hevdes det.

INSPIRASJON: Renee Zellweger vant den røde løperen under Oscar-utdelingen. Slik kan du stjele stilen hennes. Vis mer

Klinte til

I helgen ble også stjerneparet avbildet sammen i Laguna Beach, hvor Anstead bor, og den forelskede duoen virket å ha vanskelig for å skjule følelsene for hverandre.

Bilder Daily Mail deler viser at Anstead løfter opp «Bridget Jones»-skuespilleren og bærer henne rundt mens de kysser lidenskapelig.

- De føler begge at de endelig har møtt sin sjelevenn, fortalte en venn nær paret til Us Weekly sist uke.

I juni fortalte en kilde fra underholdningsbransjen til People at det var felles interesser som førte Anstead og Zellweger sammen.

- Noen ganger møtes bare to mennesker og klikker. Renée er kreativ og går ofte for menn som tenker på utsiden av boksen. Hun er smart, omtenksom og alltid på utkikk etter å utvide horisonten og ta vare på de rundt seg.

Zellweger har i alle år prøvd å holde sitt romantiske liv utenfor radaren.

Fra 1999 til 2000 var hun imidlertid forlovet med «Ace Ventura»-stjernen Jim Carrey (59), og i 2005 var hun gift i bare fire måneder med sangeren Kenny Chesney (53). Ekteskapet ble senere annullert.

«Jerry Maguire»-stjernen har også vært kjæreste med musiker Jack White (45) og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (46), før hun ble sammen med artisten Doyle Bramhall II (52) i 2012. Dette forholdet tok slutt for to år siden, ifølge People.

Anstead var gift med Christina Haack fra 2018 til 2021. Eksparet har sønnen Hudson (2) sammen, og i tillegg har 42-åringen datteren Amelie (17) og sønnen Archie (14) fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Kronprinsparet overrasker med nytt bilde på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer