Gwyneth Paltrow & Brad Pitt

- Jeg elsker deg

Hollywood-paret åpner seg om det tidligere forholdet.

ÅPNER OPP: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt har tidligere vært et par. Foto: Tony Kyriacou/REX/NTB
ÅPNER OPP: Gwyneth Paltrow og Brad Pitt har tidligere vært et par. Foto: Tony Kyriacou/REX/NTB Vis mer
Publisert

Brad Pitt (57) og Gwyneth Paltrow (48) var blant Hollywoods største «it»-par på 90-tallet.

Fra 1994 til 1997 var Paltrow i et forhold med den 57 år gamle Hollywood-stjernen, kjent fra filmer som «Fight Club» og «Ocean's Eleven».

Duoen var også forlovet, men Paltrow har tidligere fortalt at bryllupet aldri ble noe av fordi hun ikke følte seg gifteklar i en alder av 24, noe hun forklarte i The Howard Stern Show.

To tiår senere kan likevel paret se tilbake på tiden sin sammen med et smil om munnen, og i en samtale på 48-åringens nettside Goop, kan paret nå røpe at de fortsatt har mye kjærlighet for hverandre.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Elsker deg

Under Paltrow og Pitts samtale på Goop kunne Pitt understreke at «alt ordner seg til slutt», noe som «Iron Man»-skuespilleren sa seg enig i.

- Ja, det gjør det. Jeg fant endelig den Brad'en som jeg skulle gifte meg med. Det tok meg bare 20 år, fortalte 48-åringen, og referer til sin nåværende ektemann.

NESTEN GIFT: Paltrow avlyste bryllupsplanene med Hollywood-stjerna. Her er de avbildet sammen i 1996. Foto: AP Photo/Kevork Djansezian/NTB
NESTEN GIFT: Paltrow avlyste bryllupsplanene med Hollywood-stjerna. Her er de avbildet sammen i 1996. Foto: AP Photo/Kevork Djansezian/NTB Vis mer

Til tross for at de valgte å gå skilte veier kunne også Pitt avsløre at det er «fantastisk» å ha Paltrow som venn.

- Og jeg elsker deg jo, la han til.

- Jeg elsker deg så mye, svarte så Paltrow til kjærlighetserklæringen.

Brudd

I etterkant av bruddet mellom Paltrow og Pitt har paret på hver sin side funnet kjærligheten på nytt. Paltrow giftet seg med Coldplay-vokalisten Chris Martin (45) i 2003, men 13 år senere valgte de å gå hverandre.

I etterkant av av bruddet fant hun imidlertid lykken med filmskaperen Brad Falchuk (51). De giftet seg i 2018.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Pitt på sin side, har også vært gjennom brudd etter forholdet med Paltrow.

Han var tidligere gift med ekskona Jennifer Aniston (53), og i 2016 ble det også slutt mellom 57-åringen og filmstjernen Angelina Jolie (47).

Med sistnevnte har han de seks barna Shiloh (16), tvillingene Vivienne og Knox (13), Maddox (20), Zahara (17) og Pax (18).

LES OGSÅ: - Brudd for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer