Cameron Diaz og Benji Madden:

- Jeg elsker deg

Slik hyller stjerneparet hverandre.

LYKKELIGE: Cameron Diaz og Benji Madden feiret syvårsbryllupsdag denne uka. Foto: Splash News/NTB
LYKKELIGE: Cameron Diaz og Benji Madden feiret syvårsbryllupsdag denne uka. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig to år siden ble Cameron Diaz (49) og Benji Madden (42) foreldre for første gang da datteren Raddix kom til verden.

Duoen la den gang ikke skjul på at de var overlykkelige over familieforøkelsen.

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, jublet Diaz på Instagram.

Videre skrev hun at den lille jenta øyeblikkelig hadde stjålet hjertet deres, og at hun var overlykkelig over å kunne dele nyheten med fansen.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

«Lidenskapelig og dyp»

Onsdag var det syv år siden stjerneparet overrasket med å gifte seg etter kun å ha vært kjærester i drøye åtte måneder.

Dette lot ikke Madden gå forbi i stillhet.

I en søt hyllest til «Alle elsker Mary»-skuespilleren skrev han nemlig følgende:

«I dag har vi vært gift i syv år. Jeg har alltid drømt om å ha en familie som dette. Lykkelig, fredfull, konsekvent, loyal og betingelsesløs likhet fylt med lidenskap og dybde. Et ekte liv. Den eneste virkelige utfordringen vi har er å få tiden til å gå saktere for livet går raskt i den lykkelige gaten. Vi vet for evig og alltid at vi er hjemme. Gratulerer med jubileet. Jeg elsker deg!»

I kommentarfeltet har Diaz svart følgende på ektemannens kjærlighetserklæring:

«Jeg elsker deg mer og mer for hver dag. Lykkelig, fredfull, konsekvent, loyal og betingelsesløs. Lidenskapelig og dyp = vår kjærlighet. Elsker deg for evig og alltid».

«Han er hot»

Benji Madden spiller i rockebandet «Good Charlotte» sammen med tvillingbroren Joel Madden (42), som er gift med designer og tv-profil Nicole Richie (40).

Og det var gjennom Joel og Nicole at duoen ble kjent.

- Jeg møtte ham gjennom min nåværende svigerinne og svoger. Jeg traff dem først og selv om de ikke satte opp noen blind date mellom oss, endte vi opp i samme rom på grunn av dem, og så fant vi hverandre, avslørte «Charlie's Angels»-stjernen i podkasten Anna Faris Is Unqualified i høst, ifølge People.

GLADNYHET: Rine Milane Løken Hansen og Morten Knudsen fant tonen inne i «Ex on the Beach»-villaen, og nå avslører de at de både har blitt kjærester og samboere. Video: Thea Hope / Discovery+. Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Videre fortalte hun mer om første møte med ektemannen.

- Jeg så ham komme mot meg og da tenkte jeg: «Han er hot. Jeg har ikke sett ham før». Men så da jeg forsto hvem han var, det var da jeg innså at: «Åh, du er spesiell. Du er den rette. Du er den skjulte skatten i livet mitt».

Året etter at Diaz og Madden giftet seg fortalte Cameron Diaz også at hun nesten umiddelbart visste at det skulle bli henne og Madden.

- Folk pleide å si til meg at jeg kom til å skjønne det når jeg møtte min perfekte partner. Den gang tenkte jeg bare: «Hva betyr det... hva betyr det?». Men så innså jeg det: «Åh, jeg skjønner, man bare vet det når man vet det, sånn; du er ektemannen min», uttalte hun den gang, ifølge People.

Før «Alle elsker Mary»-stjernen forelsket seg i sin syv år yngre mann, var hun i høyprofilerte forhold med menn som Jared Leto (49), Alex Rodriguez (46), Justin Timberlake (40) og Matt Dillon (57).

Men dette er for lengst en tilbakelagt tid for filmstjernen.

- Jeg husker faktisk ikke noe av det der lenger. Det er greia, det er sånn jeg vet at han er ektemannen min; ingen andre kan måle seg med ham, fortalte ettbarnsmoren i 2016.

LES OGSÅ: Heidi Montag sliter med å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer