Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr.

- Jeg elsker deg

Det har lenge florert romanserykter rundt de to turtelduene, og nå har det hele tatt en ny vending.

KJÆRESTER?: Til tross for at romanseryktene lenge har florert rundt Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. har de holdt tett om romansen. Men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd. Foto: Felipe Ramales / Splash News
KJÆRESTER?: Til tross for at romanseryktene lenge har florert rundt Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. har de holdt tett om romansen. Men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd. Foto: Felipe Ramales / Splash News Vis mer
Publisert

Siden september har romanseryktene rundt skuespiller Katie Holmes (42) og kokken Emilio Vitolo Jr. (33) skapt overskrifter.

De har blant annet blitt observert i hete omfavnelser og blitt avbildet sammen ved en rekke anledninger i New York. Til tross for at de har holdt tett om det angivelige forholdet, har det ikke stoppet dem fra å holde hender i offentligheten, og kysse hverandre.

Nylig uttalte en kilde til US Weekly at Katie Holmes svever på rosa skyer.

- Hun føler seg så velsignet over å være sammen med en jordnær, godhjertet mann som gir blaffen i berømmelsen hennes, men i stedet setter lykke og tradisjonelle verdier først, fortalte kilden.

TURTELDUER: Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. er ikke fremmed for å holde hender i offentligheten. Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / NTB
TURTELDUER: Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. er ikke fremmed for å holde hender i offentligheten. Foto: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

- Elsker deg

Fredag fylte Katie Holmes 42 år og i den anledning delte hennes utkårede en kjærlighetserklæring på Instagram.

Innlegget tolker flere medier som en bekreftelse på forholdet, deriblant US Weekly. Dette er også første gangen det har blitt delt et bilde av de to sammen i sosiale medier.

«Den mest fantastiske, snilleste og vakreste personen. Hver gang jeg ser ansiktet ditt får det meg til å smile. Gratulerer med dagen! Elsker deg», skriver han til et bilde hvor Holmes sitter på fanget hans og de smiler varmt til hverandre.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner til stjernen, og Holmes har selv benyttet anledningen til å legge igjen en kommentar.

«Tusen takk, min kjære. Jeg elsker deg også», skriver hun etterfulgt av flere emojier i røde hjerter.

Emilio er for øvrig sønnen til den italienske kokken Emilio Vitolo Sr. Han vokste opp med å jobbe for farens kjente restaurant Ballato i New York, og driver nå det populære spisestedet med sine to brødre.

KLINER TIL: Superstjernen Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show», og bød mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- Bryr seg ikke om hva folk mener

Ifølge Harpers Bazaar er restauranten populær blant kjendisene, og stjerner som Joe Jonas (31) og Rihanna (32) har avlagt et besøk der. Emilio har også vært innom skuespilleryrket, og har vært å se i serier som «Royal Pains» og «Inside Amy Schumer».

Han blir også å se i den kommende filmen «The Birthday Cake» sammen med stjerner som Ewan McGregor (49) og Val Kilmer (60).

Det var i september at romanseryktene begynte å florere. Selv om det enda er tidlig i forholdet skal det raskt ha blitt seriøst mellom dem.

- Hun bryr seg ikke om hva folk mener om at de forhaster seg inn i en romanse. For henne er dette ekte kjærlighet. De surfer på en vakker bølge sammen og hun har allerede bestemt at forholdet har potensialet til å gå hele veien, sa en kilde til US Weekly.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Brudd

Kort tid etter at Holmes og Vitolo ble sett kyssende i september uttalte en annen kilde til US Weekly at den tidligere «Dawson’s Creek»-stjernen var hodestups forelsket. Holmes skal spesielt ha vært glad for å endelig ha funnet en «stabil mann» å være sammen med.

Skuespilleren har tidligere vært i et forhold med skuespillerkollega Jamie Foxx (52). Også de to holdt en svært lav profil i mediene, og til tross for at de var et par i seks år bekreftet de aldri forholdet offentlig.

Før Foxx var skuespilleren i et mye omtalt ekteskap med skuespiller Tom Cruise (58). De to skilte lag i 2012, og skilsmissen skapte store overskrifter i medier verden over.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

LES OGSÅ: Gir sjelden uttalelse om ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer