Scott Disick & Kourtney Kardashian

- Jeg elsker deg

«Lord Disicks» ferskeste Instagram-bilder får fansen til å juble.

SAMMEN IGJEN?: Scott Disick får fansen på ryggen etter en tilsynelatende kjærlighetsfull tekst til Kourtney Kardashian på sin Instagram. Her er paret avbildet sammen i 2009. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB
SAMMEN IGJEN?: Scott Disick får fansen på ryggen etter en tilsynelatende kjærlighetsfull tekst til Kourtney Kardashian på sin Instagram. Her er paret avbildet sammen i 2009. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Man må holde tungen rett i munnen når det gjelder Scott Disicks (37) kjærlighetsliv. 37-åringen har nemlig blitt observert med en rekke potensielle flørter gjennom året. Nå tror derimot fansen at trebarnsfaren kan ha funnet tilbake til en gammel flamme.

I etterkant av sjokkbruddet med Sofia Richie (22) tidligere i år, har Scott vært på vift med flere av Hollywoods modeller og kjendisdøtre. Dette hindrer likevel ikke fansen fra å håpe på en gjenforening med ekskjæresten Kourtney Kardashian (41) - som han nylig delte et bilde sammen med.

Til ære for sønnenes bursdager delte nemlig Disick et kjærlig Instagram-innlegg som har gitt flere fans et nytt håp for paret.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- Beste «babymakeren»

Den eldste Kardashian-søsteren og Disick deler en lang historie - i tillegg til de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6).

Eksparet møttes for første gang i 2006 på en tur til Mexico, og siden den gang har forholdet vært en berg- og dalbane.

Det er imidlertid et nyere bilde av paret som får fansen til å gå av skaftet. I forbindelse med sønnene Mason og Reigns delte fødselsdato - den 14.desember - delte Scott et familiebilde på Instagram.

På bildet ser man det smilende foreldreparet som omfavner de to bursdagsguttene.

Under bildet står det skrevet:

«Takk til Kourtney Kardashian for å være den beste «babymakeren» i byen, jeg kunne ikke ønsket meg en bedre person i denne verdenen å ha disse fantastiske barna med, jeg elsker deg og familien vår mer enn noe annet i denne verden»

Teksten, som kan minne om en kjærlighetserklæring, gjør fansen skråsikre på at paret fortsatt kan bli gjenforent.

FARSROLLEN: Det er kjent at Scott Disick har hatt en trøblete fortid med fest og rus, men i dag er han glad for å kunne være en god farsfigur. Her er han sammen med eldstesønnen Mason og datteren Penelope. Foto: Jaxon / Splash News / NTB
FARSROLLEN: Det er kjent at Scott Disick har hatt en trøblete fortid med fest og rus, men i dag er han glad for å kunne være en god farsfigur. Her er han sammen med eldstesønnen Mason og datteren Penelope. Foto: Jaxon / Splash News / NTB Vis mer

Flere stiller derfor spørsmålet om de er sammen igjen i kommentarfeltet, i håp om at paret har funnet veien tilbake til hverandre.

«Helt ærlig, bare bli sammen igjen,» kommenterer en ivrig følger.

«Dere må bli sammen igjen, så fort som mulig», lyder en annen kommentar.

Andre fans krysser fingrene for at paret har tatt i bruk Kourtneys «babymaker»-ferdigheter. «Er baby nummer 4 på vei?», spør en nysgjerrig fan, og en annen legger til at paret bør «gå for et fjerde barn».

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Delt foreldreomsorg

Paret har lenge blitt hyllet for å dele omsorgen for deres tre barn, uavhengig av forholdsstatusen mellom dem. Dette er noe som fansen beundrer paret for.

«Familien din, sammen med resten av Kardashian-klanen, har normalisert delt foreldreomsorg og har gjort en meget god jobb med det», skriver en fan under Scotts Instagram-bilde.

Det har likevel ikke bare vært rosenrødt hva gjelder samarbeidet om foreldrerollen. Fansen har nemlig fått være vitne til Scotts tidligere rusmisbruk, og hvordan dette har påvirket familiedynamikken.

Mye av Scotts rusproblemer ble fanget opp i ekskjærestens realityprogram «Kourtney And Khloé Take Miami», da mye av fokuset var på parets forhold.

Én episode legger ekstra vekt på den vanskelige perioden med 37-åringens drikkeproblem. Dette resulterte i at Kourtney var nødt til å gi kjæresten et ultimatum, ifølge Elle.

- Du kommer ikke til å kunne være med Mason idet du jobber med deg selv, fortalte hun Scott i episoden, og la til:

- Du har ikke én prosent sjanse engang. Jeg klarer ikke dette mer. Jeg elsker Mason mer enn jeg elsker deg. Og sånn er det med den saken.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Siden den gang har Scott sjekket inn og ut av rehab for rusmisbruket, men også i forbindelse med foreldrenes bortgang.

Nå er paret tilsynelatende lykkelige i sine delte foreldreroller, og ser ut til å ha mye kjærlighet for hverandre.

LES OGSÅ: I het omfavnelse etter sjokk-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer