Scott Disick & Kourtney Kardashian

- Jeg elsker deg

«Lord Disicks» ferskeste Instagram-bilder får fansen til å juble.

SAMMEN IGJEN?: Scott Disick får fansen på ryggen etter en tilsynelatende kjærlighetsfull tekst til Kourtney Kardashian på sin Instagram. Her er paret avbildet sammen i 2009. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB
SAMMEN IGJEN?: Scott Disick får fansen på ryggen etter en tilsynelatende kjærlighetsfull tekst til Kourtney Kardashian på sin Instagram. Her er paret avbildet sammen i 2009. Foto: Hoo-Me/Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Man må holde tungen rett i munnen når det gjelder Scott Disicks (37) kjærlighetsliv. 37-åringen har nemlig blitt observert med en rekke potensielle flørter gjennom året. Nå tror derimot fansen at trebarnsfaren kan ha funnet tilbake til en gammel flamme.

I etterkant av sjokkbruddet med Sofia Richie (22) tidligere i år, har Scott vært på vift med flere av Hollywoods modeller og kjendisdøtre. Dette hindrer likevel ikke fansen fra å håpe på en gjenforening med ekskjæresten Kourtney Kardashian (41) - som han nylig delte et bilde sammen med.

Til ære for sønnenes bursdager delte nemlig Disick et kjærlig Instagram-innlegg som har gitt flere fans et nytt håp for paret.

- Beste «babymakeren»

Den eldste Kardashian-søsteren og Disick deler en lang historie - i tillegg til de tre barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6).

Eksparet møttes for første gang i 2006 på en tur til Mexico, og siden den gang har forholdet vært en berg- og dalbane.

Det er imidlertid et nyere bilde av paret som får fansen til å gå av skaftet. I forbindelse med sønnene Mason og Reigns delte fødselsdato - den 14.desember - delte Scott et familiebilde på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer