TURTELDUER: Demi og Wilmer var gode venner i flere år før de ble kjærester. Her er paret sammen foran Demis innspillingsstudio i fjor sommer. Foto: All Over Press
TURTELDUER: Demi og Wilmer var gode venner i flere år før de ble kjærester. Her er paret sammen foran Demis innspillingsstudio i fjor sommer. Foto: All Over PressVis mer

– Jeg elsker deg, Wilmer

Demi Lovato feiret tre år som edru med en romantisk hyllest til kjæresten.

SEOGHØR.NO: Disney-stjernen Demi Lovato (22) skapte overskrifter da hun i 2010 sjekket inn på rehabiliteringssenter for «følelsesmessige og fysiske problemer». I ettertid har brunetten fortalt at hun slet med bulimi, selvskading og avhengighet.

– Jeg kunne ikke gå 30 minutter uten kokain, fortalte hun til Access Hollywood i 2013. 

I går feiret sangerinnen tre år som edru – og det var spesielt én person hun ville takke; nemlig kjæresten Wilmer Valderrama (35). Demi hyllet That 70s Show-skuespilleren og skrev blant annet at hun ikke ville vært i live uten ham ved sin side.

– Jeg skulle ønske jeg kunne skrive hvor takknemlig jeg er for denne mannen, men kjærligheten min har vokst til et nivå hvor ord ikke er nok. Han har elsket meg på en måte jeg aldri trodde at jeg fortjente, var noe av det 22-åringen delte i den søte Instagram-posten.

Det er ikke første gang Demi har tatt til sosiale medier for å vise sin beundring for kjæresten. 30. januar, på Wilmers bursdag, la ut hun fem bilder av de to; et for hvert år de har holdt sammen. 

– Her er til mange flere fantastiske år sammen. Gratulerer med dagen, min kjære. Jeg elsker deg, skrev hun den gang.

LES OGSÅ: – Jeg har ingenting til felles med Miley lenger