- Jeg elsker deg, Tonen min

Aksel Hennie overrasket Tone med offentlig kjærlighetserklæring på bursdagen hennes.

FORELSKET: Aksel Hennie overrasket Tone Damli Aaberge med både smykke og kjærlighetserklæring på bursdagen hennes. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
FORELSKET: Aksel Hennie overrasket Tone Damli Aaberge med både smykke og kjærlighetserklæring på bursdagen hennes. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kjæresten Aksel Hennie var selvfølgelig gjest da Tone Damli Aaberge i går feiret sin 22-års dag på byen i Oslo.

På sin blogg skriver sangfuglen at hun sammen med Aksel og flere gode venner på restauranten «Hos Thea», hvor Aksel ga kjæresten et hjerteformet kjede av merket «Crazy Pig Designs».

«Fekk roser, vin, øyredobba, "Weeds"-sesong 1, sushi kokebok,"Blindepilen og den sovende kvinnen" og sist, men ikkje minst eit fantastisk vakkert smykke av kjæresten min... Eg e heldig, eg!», skriver Tone om kjedet, som har en verdi på rundt 1200 kroner.

Men smykket var ikke den eneste overraskelsen Aksel hadde på lur.

På et av bildene på sin blogg, viser Tone «Max Manus»-stjernen mens han skriver en kjærlighetshilsen til henne på asfalten.

«Jeg elsker deg, Tonen min», står det i kjærlighetserklæringen.

Tone innrømmer at hun nå ser fram til å forstette feiringen i dag, som er den egentlige bursdagsdatoen.

«Spent på kå morgodagen bringe. Som kjent e eg enormt glad i bursdagen min, viktigaste dagen i året, den og 17.mai. Gleda meg stooort. Tenke å starte dagen med lett frokost, for så å fyke på Elixia og ta ein lang, deilig trening.»

«Etter det tenke eg å køyre opp til Frognerseteren, gå ein herleg tur med musikk på øyra (den nye cd'en til Torun Eriksen), etter det skal eg gå heim, ta ein dusj og eit glas med vin, sette igang med middagslaging. Avslutta dagen med VIF-Molde. Trur det skal bli fint, eg. Fint vêr e det meldt óg, ja-a, eg har vore superduper snill det siste året», skriver hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone mistet god venn