Tristan Thompson og Khloé Kardashian:

- Jeg elsker deg så mye

Deler romantisk hyllest etter bruddet.

BURSDAGSHILSEN: Kjærlighetserklæringen ble delt i anledning realitystjernens bursdag på søndag. Foto: REX/NTB
BURSDAGSHILSEN: Kjærlighetserklæringen ble delt i anledning realitystjernens bursdag på søndag. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at den verdenskjente serien, «Keeping Up with the Kardashians», skulle få sin siste sesong i 2021, men det er imidlertid ikke bare serien som har kommet til veis ende.

Forrige uke ble det nemlig kjent at Khloé Kardashian (37) og den profesjonelle basketballspilleren, Tristan Thompson (30), skal ha gått hver til sitt nok en gang.

Paret som deler datteren True (3), har vært gjennom både opp- og nedturer, deriblant den sjokkerende utroskapsskandalen med lillesøster Kylies tidligere bestevenninne, Jordyn Woods (23).

Til tross for det turbulente forholdet, legger ikke 30-åringen skjul på at han fortsatt har mye kjærlighet for sin tidligere kjæreste. I anledning Kardashians 37-årsdag kunne nemlig basketballstjernen dele noen rørende ord til eksen på Instagram.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Fantastisk partner

På søndag delte Thompson tre bilder av seg selv og Khloé, der det siste bildet viser duoen med deres tre år gamle datter. Det første bildet viser Thompson kysse ekskjæresten på toppen av hodet.

«Gratulerer med dagen @khloekardashian. Først og fremst takk for at du er en fantastisk partner, mor og bestevenn, men også takk for at du er den snilleste, mest omtenksomme og elskende mennesket jeg noensinne har møtt. Din kjærlighet og ånd smitter over på alle som har møtt deg.»

NBA-stjernen hyllet også «Good American»-gründeren for å være en god støtte i livet hans, og hennes evne til å prioritere familien på tre.

«Takk for at du alltid er der for meg og setter familien vår først. Jeg elsker deg så mye. Ha en fantastisk dag», skriver han videre, etterfulgt av to røde emojier i hjerter.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Ment for hverandre

Det er heller ingen tvil om at 27-åringen har en gjensidig kjærlighet for Thompson.

I mars kunne nemlig Kardashian gratulere den daværende kjæresten med 30-årsdagen, og i likhet med Thompson, delte også hun en rekke bilder av de to sammen med en kjærlighetsfull tekst.

«De som er ment for hverandre, er de som går gjennom alt som er laget for å ødelegge dem og kommer ut på andre siden sterkere enn tidligere. Takk for at du viser meg alt du sa at du skulle. For faren du er. For den bestevennen jeg har i deg», skrev hun da, og la til:

«Jeg håper du vet - i dag og alle andre dager - hvor høyt elsket du er av meg og mange andre».

Tillitsproblem

Som nevnt, skal det nå være slutt mellom paret etter gjentatte prøvelser mellom duoen. Det var under høsten i fjor at paret angivelig bestemte seg for å gi forholdet en ny sjanse etter den vanskelige fortiden.

Den gang var både fansen og familien urolige for at de to skulle gjenforenes, og det kan nå virke som at paret er enige.

Bruddet kom nemlig samtidig som at kilder hevder at Thompson skal ha tatt på seg partyhatten igjen.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Til E! News sa en kilde at Thompson var på fest hos rapperen Drake, og at han skal ha tilbrakt festen sammen med flere kvinner.

Ifølge et øyevitne skal han nemlig ha gått inn i et rom med tre kvinner, og en annen kilde, som også skal ha vært et øyevitne, hevder at basketspilleren sa han var singel til de andre gjestene.

Tidligere i vår ble det også kjent at enda en ny kvinne kunne kobles til Thompson. En kilde fortalte også til US Weekly at et forhold mellom Kardashian og Thompson ikke vil skje i nærmeste fremtid.

«Khloé elsker fortsatt Tristan og hadde tatt han tilbake øyeblikkelig, men det vil ikke skje i nærmeste fremtid. De var sammen 24/7 og nå som hun slo opp med han er de ikke sammen like mye. Hun prøver å tilpasse seg og videreføre den delte foreldreomsorgen, og skille på følelsene hun har for han», legger kilden til.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

LES OGSÅ: Dette synes Kim om den nye romansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer