<strong>RØRENDE HYLLEST:</strong> Prinsesse Märtha Louise var blant dem som tok seg tid til å hedre sin far i sosiale medier på farsdagen. Foto: Instagram / NTB scanpix
RØRENDE HYLLEST: Prinsesse Märtha Louise var blant dem som tok seg tid til å hedre sin far i sosiale medier på farsdagen. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer

Farsdag 2018:

- Jeg elsker deg så høyt

Kjendiser og kongelige hyller fedre og kjærester i sosiale medier.

Publisert
Sist oppdatert

For mange endrer livet seg totalt i det sekundet de blir foreldre og man får treffe barna for første gang. For resten av livet skal man fylle det som trolig er livets viktigste rolle - å være forelder.

Søndag er det farsdag, og en rekke kjendiser har i den anledning delt sine kjærlighetserklæringer til sine fedre i sosiale medier.

Det spares ikke på lovord, heller ikke fra dem som har valgt å hylle faren til sine egne barn.

Skryter av forloveden

Blant dem er den nybakte moren Sandra Lyng (31), som sammen med forloveden Lasse Joachim Langrud fikk sønnen Sander for bare et par uker siden.

Til et bilde av kjæresten som holder den nyfødte sønnen i armene, skriver hun følgende:

«For to uker siden ble denne flotte mannen pappa. Jeg blir nyforelsket hver gang jeg ser deg med sønnen vår @lassejoachim. Du er så flink med han. Gratulerer med farsdagen».

Det var i april at artisten delte nyheten om at hun skulle bli mamma for første gang, og bare noen dager etterpå røpet hun også at kjæresten hadde fridd.

Paret viste seg sammen under Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Året etter fortalte hun til VG hvorfor hun falt for nettopp Lasse.

- Han er en genuin, nydelig person med et stort hjerte. Etter hvert lærer man hva som er viktigst, nemlig å ha en partner som er det når du er syk, en man kan oppdra barn sammen med i fremtiden og sitte i gyngestolen og bli gammel med, fortalte Lyng til avisen den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

FRIDDE PÅ BURSDAGEN: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. 18. april, da Sandra fylte 31 år, gikk Lasse ned på kne. Video: YouTube/ SandraLyngMusic Vis mer

Likhet

«Senkveld»-programleder Stian Blipp (28), som hvert øyeblikk selv blir pappa for første gang, har benyttet farsdagen til å hedre pappaen sin. Det gjør han til et bilde av seg selv fra barndommen, der han sitter på fanget til faren sin.

Likheten mellom far og sønn er slående, noe som også blir nevnt flere ganger i kommentarfeltet.

«Gratulerer med farsdagen, Pappa! Håper jeg blir en like bra far som du er for meg», skriver den vordende faren til hyllesten.

Blipp, som i sommer giftet seg med vakre Jamina Iversen, blir pappa rett rundt hjørnen. Nyheten om at paret venter sitt første barn ble kjent bare noen dager etter det storslåtte bryllupet.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skrev han den gang til et bilde av paret fra bryllupsdagen.

- Jeg elsker deg så høyt

Prinsesse Märtha Louise (47) har flere ganger bevist at hun gjerne deler private bilder og hendelser fra livet sitt i sosiale medier.

Også på selveste farsdagen tar hun seg tid til å sende noen varme ord mot sin far, kong Harald (81). Bildet hun har delt på sin Instagram-profil viser far og datter i strålende humør.

Det er tydelig at folket setter pris på prinsessens lovord til kongen, for kommentarene strømmer inn i kommentarfeltet.

Prinsesse Märtha Louise sparer nemlig ikke på noe i innlegget som er dedisert til kong Harald.

«Gratulerer med farsdag, min fantastiske, vittige, kloke og varme pappa. Jeg elsker deg så høyt», skriver hun.

Dette er ikke første gang prinsessen hyller faren sin på nettet. I fjor sommer, i forbindelse med VM-seilas på Hankø, delte hun en liten hyllest til kongen.

I august delte hun for øvrig også et bilde av seg selv sammen med familien, som inkluderer kongen, dronning Sonja (81) og broren, kronprins Haakon (45).

«Takk til min fantastiske, morsomme, vise og interesserte foreldre for hvordan dere inspirerer meg og andre til å skinne. Jeg elsker dere», skrev hun den gang.

- Beste og finaste pappaen

Artist og programleder Tone Damli (30) føyer seg også inn i rekken over kjendiser som har valgt å hylle kjæresten sin for innsatsen han gjør som far.

Sammen med samboeren Markus Foss har hun nemlig fireåringen Billie.

Til et bilde av den flotte familien på tre, skriver hun at Markus skal bli tatt ekstra godt vare på denne søndagen.

«I dag skal vi ta ekstra godt vare på deg @makkan_foss. Du er den beste og finaste pappaen eg veit», skriver hun.

Tone og Markus har vært et par siden 2013, og viste seg sammen for første gang under Se og Hørs kjendisgalla den gang. Det tok ikke mange månedene før duoen kunne bekrefte at de skulle bli foreldre.

Datteren Billie kom til verden april året etterpå. Damli har ikke lagt skjul på at hun har funnet mye glede i den lille familien.

- Det å bli mamma har gjort veldig mye med meg. Jeg har blitt et veldig mye mer følsomt menneske. Jeg har blitt et mindre egoistisk menneske. Jeg har blitt et bedre menneske, tror jeg. Jeg vet at jeg har blitt et bedre menneske, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

- Forbanna fine

Jenny Skavlan (32), som tidligere denne uken kunngjorde at hun og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (37) skal bli foreldre for andre gang, har delt en felles hyllest til sin egen far og ektemannen.

«Tenk at både mine barn og jeg skulle være så ufattelig heldige og få så forbanna fine fedre. På grensen til pinlig avhengig av de begge», skriver hun til bildet.

I forbindelse med nyheten om parets kommende familieforøkelse, skrev Thomas Gullestad i en tekstmelding til Se og Hør tidligere denne uken at han ser fram til å bli pappa igjen.

- Planen har alltid vært å bli en stor gjeng. Nå er vi på god vei, skrev han.

Fra før har ekteparet, som giftet seg i april 2014, datteren Åse (2). Det profilerte paret har hele veien valgt å ikke dele bilder av datteren i sosiale medier.

- Hadde vært forvirret uten deg

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23), som til vanlig er svært aktiv i sosiale medier, har også tatt seg tid til å skrive en lengre tekst til sin far.

Sammen med teksten har hun lagt ved et bilde av seg selv og sin far.

«(..) En gang jeg hadde det veldig tungt sa pappa til meg, «du må ikke ha for høye forventninger til livet. Det vil komme jævlige dager, stressende perioder og mye sorg. Du kan ikke unngå det - men en ting du kan gjøre, er å bli sterk nok til å takle de utfordringene». Bare for slike kloke ord fortjener han prisen årets pappa, og fordi han lar meg være meg. Med alt jeg er. Gratulerer på farsdagen, jeg hadde vært veldig forvirret uten deg!», skriver hun.

Bloggeren har flere ganger åpnet seg om sine personlige utfordringer med blant annet angst. Og det var nettopp de psykiske utfordringene som førte til at hun nylig valgte å trekke seg fra TV 2-programmet «Skal vi danse».

Nyheten delte hun på Instagram like før sending, der hun påpekte at det var en tøff, men riktig avgjørelse.

LES OGSÅ: - Det ble mye større enn forventet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer