BUSY: Hans Marius Hoff Mittet er i disse dager travelt opptatt med oppsetningen av stykket "Evert Taube - Taubes persongalleri i en musikalsk forestilling" på Edderkoppen teater i Oslo.  Foto: Seher.no/Per Ervland
BUSY: Hans Marius Hoff Mittet er i disse dager travelt opptatt med oppsetningen av stykket "Evert Taube - Taubes persongalleri i en musikalsk forestilling" på Edderkoppen teater i Oslo. Foto: Seher.no/Per ErvlandVis mer

- Jeg elsker deg masse!

Se Hans Marius Hoff Mittets personlige kjærlighetshilsen til Maria...

SEHER.NO: Se videointervju nederst i saken!

Fredag er det premiere på forestillingen "Evert Taube - Taubes persongalleri i en musikalsk forestilling" på Edderkoppen teater i Oslo.

Stykket er en kabaret som tar basis i den kjente svenske visesangeren liv, virksomhet og historier.

Bentein Baardson, som hadde det kunstneriske ansvaret for OL-seremoniene på Lillehammer i 1994, er regissør for stykket, og blant skuespillerne som opptrer, er da Hilde Lyråen, Britt Elisabeth Haagensli, Hans Marius Hoff Mittet og Andrea Bræin Hovig.

Og det var en svært oppspilt og spent skuespillergjeng Seher.no møtte, da vi fikk være tilstede under øvelsene på stykket onsdag ettermiddag.

Hans Marius Hoff Mittet (32), som er forlovet med popstjernen Maria Haukaas Storeng (30), har hatt det svært travelt det siste året. Blant annet har han medvirket i musikalsuksessen "Les Miserables" på Oslo Nye, og nå er han altså aktuell på Edderkoppen.

Og ifølge 32-åringen er det ikke er "bare bare" å være så busy.

- Det er både og, men det er på en måte baksiden. Eller, det er ikke baksiden heller, det er bare sånn det er. Det er veldig deilig. Jeg elsker å jobbe. Jeg liker å ha fri også, men har jeg en uke fri, så kjenner jeg at nå må jeg begynne å jobbe igjen. Jeg har litt maur i rumpa, smiler han til Seher.no.

I tillegg til sin egen hektiske hverdag, er også Hans Marius' forlovede, Maria, svært opptatt om dagen.

Popstjernen holder for tiden på med innspillingen av sin nye plate, og onsdag var det også premiere på stykket "20 Teddy uten Filter" på Hålogaland teater, som hun medvirker i. 

Artistparets travle liv har ført til at de flere ganger har måttet utsette sine bryllupsplaner, og ifølge Hans Marius får de ikke sett hverandre så mye om dagen.

- Nei... Skype er veldig bra, humrer han.

Skuespilleren ønsket imidlertid å benytte anledningen til å ønske forloveden lykke til med teaterpremieren hennes, som var onsdag kveld.

- Jeg tenkte jeg skulle sende noen blomster til henne i dag, og så lurte jeg på om jeg kunne få lov til å benytte anledningen til å si lykke til med premieren? "Lykke til Maria, jeg elsker deg masse, og så kommer jeg opp om en eller to uker", smiler han til kamera.

Les mer om "Evert Taube - Taubes persongalleri i en musikalsk forestilling" her! (ekstern link)

Forestillingen har premiere på Edderkoppen teater i Oslo fredag 18. september.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gifter seg i syden?

[obj:media:8020]