- Jeg elsker deg ikke bare for den du er

«Buffy»-stjernen Sarah Michelle Gellar overrasket ektemannen med romantisk hyllest, 13 år etter bryllupet.

FRA BRYLLUPSDANSEN: På den 13. bryllupsdagen la Sarah Michelle Gellar ut et bilde fra bryllupet, der hun danser med ektemannen Freddie Prinze Jr.
FRA BRYLLUPSDANSEN: På den 13. bryllupsdagen la Sarah Michelle Gellar ut et bilde fra bryllupet, der hun danser med ektemannen Freddie Prinze Jr. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Sarah Michelle Gellar ble på 1990-tallet verdensberømt gjennom TV-serien «Buffy» og filmer som «Cruel Intentions» og «I Know What You Did Last Summer».

I sistnevnte møtte hun Freddie Prinze Jr. og 1. september 2002 giftet skuespillerparet seg i Mexico.

Like forelsket

Tirsdag, på bryllupsdagen 13 år senere, la Gellar ut en hyllest til ektemannen og et bilde fra parets bryllup.«Jeg elsker deg ikke bare for den du er, men for hvem jeg er når jeg er med deg. Jeg elsker deg ikke bare for det du har gjort for deg selv, men for det du gjør med meg», skriver hun til bildet.Det er dikteren Roy Croft som oftest blir kreditert ordene.Saken fortsetter under bildet.«Men det sier mye om Gellar sine følelser overfor ektemannen, 13 år etter at de giftet seg», skriver nettstedet People.com.Saken fortsetter under bildet.I 1999-filmen «Cruel Intentions» spilte Sarah sammen med Reese Witherspoon og Selma Blair. Tidligere i år ble stjernene fra filmen gjenforent, noe som selvsagt ble foreviget.- Årets beste jentekveld!!! #cruelintentions, skrev Reese Witherspoon på Instagram.LES OGSÅ: Gjenforent etter 16 år

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer