TOK HELT AV: - Jeg vi ha deg som mentor, inspirasjonskilde, det smilet rett før jeg går på scenen - jeg vil ha deg som alt, Ellen Arnstad! utbrøt Svein Østvik - for anledningen i knestående - etter at lørdagens "Skal vi danse" var over. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TOK HELT AV: - Jeg vi ha deg som mentor, inspirasjonskilde, det smilet rett før jeg går på scenen - jeg vil ha deg som alt, Ellen Arnstad! utbrøt Svein Østvik - for anledningen i knestående - etter at lørdagens "Skal vi danse" var over. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg elsker deg, Ellen!

"Skal vi danse"-deltageren gikk ned på kne for utstemt konkurrent...

Se Svein Østvik sjarmere Ellen Arnstad nederst i saken!

NYDALEN (SEHER.NO): Anita Valen de Vries, Elin Tvedt, Ole Klemetsen og Ellen Arnstad. Felles for de alle er at de at de er slått ut av høstens "Skal vi danse" på TV 2.

For to lørdager siden var det tidligere proffbokser Ole Klemetsen som måtte forlate parketten, denne gangen var det Henne-redaktør Ellen Arnstad (43) sin tur. Etterpå vanket det trøst fra konkurrent - og etter hvert gode venn - Svein Østvik (47).

"Charter"-Svein, som han populært kalles, var nemlig i enda bedre slag man er vant til å se ham under lørdagens sending. Og bare noen minutter etter at det ble klart at det var Arnstad som røk ut av konkurransen, satte han seg like godt på kne foran 43-åringen. En liten periode så det nesten ut til at Østvik skulle fri til sin konkurrent. 

- Nå har jeg truffet hele familien din, og de er like nydelige alle sammen. Altså, når jeg har invitert moren min og et par unger, så tar jeg dere. Jeg vi ha deg som mentor, inspirasjonskilde, det smilet rett før jeg går på scenen - jeg vil ha deg som alt, Ellen Arnstad! utbryter Svein mens han står på kne foran et samlet pressekorps.

Se videointervjuet med Ellen Arnstad til høyre:[obj:media:8094]Den svært så humørfylte 47-åringen, som har imponert på dansegulvet så langt denne høsten, ga seg derimot ikke helt der.

- Sønnen din, han vil jeg ha på slepet. Jeg elsker deg! sa han, mens Arnstad svarte ved å takke for alle komplimentene.

- Hva var det som skjedde, Ellen?

- Svein har blitt én av mine gode kamerater på bakrommene her. Og det har vært veldig spennende dette med at ulike personligheter har funnet hverandre - og ser nye sider av hverandre, forteller Ellen Arnstad til Seher.no.

Den utstemte "Skal vi danse-deltageren forsikrer at Svein ikke forsøkte å fri til henne - selv om det en liten periode unektelig så slik ut.

- Nei, det var nok heller en måte å uttrykke at han savnet meg allerede. Og jeg kommer til å savne ham også, smiler hun.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.
LES OGSÅ: - Jeg har vurdert å trekke meg

Se Svein Østvik sjarmere Ellen Arnstad her:


[obj:media:8101]