ELSKER DEG, ELSKER DEG: Nicole erklærer sin kjærlighet for Lewis Hamilton i en hjemmelaget YouTube-video.  Foto: © Splash News
ELSKER DEG, ELSKER DEG: Nicole erklærer sin kjærlighet for Lewis Hamilton i en hjemmelaget YouTube-video. Foto: © Splash NewsVis mer

- Jeg elsker deg, baby!

Nicole Scherzinger erklærer sin kjærlighet i hjemmelaget video.

SEHER.NO: At Pussycat Dolls-stjernen Nicole Scherzinger (30) er superforelsket i sin Formel 1-kjæreste Lewis Hamilton (23), er ingen hemmelighet.

Sexbomben ble søndag med Hamiltons familie til Sao Paulo i Brasil for å se kjæresten konkurrere om den gjeve verdensmesterskapstittelen.

Og Scherzinger ble nærmest ekstatisk da det ble klart at Hamilton hadde vunnet. Så ekstatisk faktisk at hun nå har laget en egen video til fansen, som er lagt ut på YouTube, der hun lovpriser kjæresten og seieren, skriver Daily Mail.

Se kjærlighetserklæringen lenger ned!

«Jeg er så ekstatisk at det føles som om jeg er på toppen av verden nå. Hvorfor? Fordi jeg vil gratulere min kjæreste Lewis Hamilton med at han er den offisielle verdensmesteren i Formel 1! sier superstjernen i videoen» - før hun så erklærer sin kjærlighet til racerbilkjøreren.

«Gratulerer baby - jeg elsker deg, elsker deg, elsker deg! Og til alle dere som ikke er Formel 1-fans, bli en Formel 1 fan! Og til alle dere Formel 1-fansene, bli en Pussycat Doll-fan! Det handler om kjærlighet og de gode tidene, og de gode tidene må takkes for, feires og settes pris på. Vi er så takknemlige, jeg elsker deg, gratulerer baby

Nicole begynte å date den 7 år yngre Formel 1-stjernen i mai i år, etter at de møttes på MTV Europe Music Awards 6 måneder tidligere.

- Lewis er en helt fantastisk fyr. Jeg tror definitivt han kan være "den rette". Vi kommer kanskje til å flytte inn sammen snart. Han er så snill og generøs og vi trives så godt sammen. Alt går veldig bra. Han er et geni, har Pussycat-stjernen tidligere uttalt om kjæresten.

Og Hamilton på sin side kan umulig være annet enn strålende fornøyd med at han har en av verdens mest sexy kjærester.

Pussycat Dolls lanserte også nylig deres undertøyskolleksjon for La Senza. Kolleksjonen, som heter "Shh..." og er designet av Robin Antion, kvinnen bak bandet, inkluderer flere sexy bh-er, truser og korsetter.

Og jentene ser som vanlig dampende hete ut på den nye reklamekampanjen for kolleksjonen...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Plages av trusebildene!

Se kjærlighetserklæringen til Nicole nedenfor: