KASTER TOPPEN: Helena Christensen hevder hun elsker bryster. Foto: Stella Pictures
KASTER TOPPEN: Helena Christensen hevder hun elsker bryster. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg elsker bryster

Supermodellen kaster toppen for britiske Elle.

SEHER.NO: I august kastet den danske supermodellen alle klærne for magasinet "Citizen K". Naturligvis gjorde hun det, mente tabloiden The Sun. "Hun er da tross alt fra Skandinavia".

Nå lar 40-åringen toppen falle på nytt. Denne gangen for januar-utgaven av britiske "Elle". Og i den anledning snakker modellen ut om sitt forhold til kvinnekroppen.

- Jeg elsker bryster. Jeg elsker de kvinnelige formene. Det som er galskap er at man gjerne setter menn med bar overkropp på filmplakatene, men neida, å vise brystvorter er feil, sier hun til magasinet ifølge OK!.

- Det slutter aldri å overraske meg. Jeg kan forstå det om man sprer beina og presser seg selv inn i kameraet - det er jo seksuelt erotisk. Men de sensuelle konturene i den mannlige eller kvinnelige kroppen? Kom igjen, slapp av litt. Det har jeg ingen problemer med. Men jeg er dansk. Alle er nakne på strendene her, vi gir egentlig helt faen.


Samtidig hevder Christensen at det er svært viktig å ha en "Jeg bryr meg ikke"-holdning for å lykkes i modellbransjen.

- Hvis jeg føler for å kle meg på en latterlig måte en dag, så gjør jeg det uten å bry meg.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Helena (40) kastet alle klærne