- Jeg elsker at folk tar på babymagen min

Popstjernen blir snart mamma for første gang.

«The Saturdays»: Jentegruppa ble kåret til årets beste popgruppe da «Glamour Women of The Year Awards» ble avholdt i London i sommer. Foto: Stella Pictures
«The Saturdays»: Jentegruppa ble kåret til årets beste popgruppe da «Glamour Women of The Year Awards» ble avholdt i London i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Uma Healy (30) legger snart ut på turné med de andre medlemmene av den britisk/irske popgruppen «The Saturdays».

I magen hennes ligger hennes førstefødte, og 30-åringen har ingen problemer med at de andre jentene koser med den voksende magen hennes.

- Jeg vet at noen «freaker» ut av det, men jeg liker det!, sier popstjernen til Now Magazine.

Healy mener at det som forgår i magen hennes er for fantastisk til at venninnene hennes ikke kan være en del av det.

- Det er jo en spesiell og vakker utvikling som foregår der inne, forteller hun videre.

Den 2. desember legger popgruppen ut på «All Fired Up!»-turneen i anledning deres nye album, og den gravide damen stråler av energi, og er sikker på at turnélivet vil gå fint.

- Jeg er over halvveis i svangerskapet og det har ikke stoppet meg så langt. Jeg er sikkert på at alt vil gå helt fint under turneen, og jeg ser fram til å bli en «working mum», avslører hun til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor skal den nyfødte hete Billy 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer