MYE FELLES?: De fleste vil kanskje tvile på at Paris og Angelina kan ha mye til felles...men hotellarvingen er sikker i sin sak.
MYE FELLES?: De fleste vil kanskje tvile på at Paris og Angelina kan ha mye til felles...men hotellarvingen er sikker i sin sak. Vis mer

- Jeg elsker Angelina Jolie

Paris Hilton mener hun og filmskjønnheten kunne vært bestevenner.

SEHER.NO: Det er antagelig svært få som vil tro at partyarving Paris Hilton (27) og filmskjønnhet Angelina Jolie (33) har mye til felles.

Men ifølge Paris er dette helt feil.

I et ferskt intervju med Fabulous Magazine forteller nemlig hotellarvingen, som nylig besøkte Storbritannia i forbindelse med innspillingen av "Paris Hiltons British Best Friend", at hun er en stor fan av Angelina og tror de to kunne vært kjempegode venner, skriver Popcrunch.com.

- Jeg elsker Angelina Jolie. Hun er sterk, men også nydelig og bruker sin kjendisstatus til å gjøre gode ting og forandre verden. Det er en fantastisk egenskap. Jeg tror jeg har mye til felles med henne, sier Paris.

Kanskje Angelina burde se på dette som en ære, for ifølge Paris er det ikke lett å bli hennes bestevenn.

På spørsmål om hva hun søker i en ny venn, svarte nemlig hotellarvingen at hun hadde høye krav.

- Det må være en person med medfølelse, omtanke og som er morsom. Da jeg var yngre pleide min mor eller søster å måtte peke ut for meg dersom det var noen som utnyttet meg for å skape et navn for seg selv - du vet, ved å holde meg i armen når jeg gikk ned den røde løperen, bli med på bilder og sånn. Men nå kan jeg selv se når noen bare ønsker oppmerksomhet, forteller hun.

Og oppmerksomhet er neppe det Angelina trenger mer av...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Paris synger om fengselslivet